Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
28.03.2024
17:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:47
Церемонія нагородження переможців Конкурсу «МАЙБУТНЄ МОЄЇ ГРОМАДИ»

    

   11 травня 2018 року в залі засідань Будинку рад відбулася церемонія нагородження переможців та призерів Конкурсу  «Майбутнє моєї громади», який було проведено упродовж березня-квітня 2018 року за ініціативи Благодійного фонду соціального розвитку Харківської області.  Присутніх вітали голова Валківської районної ради Оноша В.П., перший заступник голови районної державної адміністрації Осадча Н.М., начальник відділу освіти районної державної адміністрації Новосел В.В. та голова Правління Благодійного фонду Шаповал Є.В.  
Учні закладів загальної середньої освіти району надіслали на адресу Фонду близько 70 робіт. Членами журі було визначено 26 переможців та призерів на рівні закладів освіти, які отримали Дипломи та цінні подарунки (портативні музичні колонки, накопичувачі енергії та флешки) від Благодійного фонду соціального розвитку Харківської області.
Завантажити повний список:  
https://drive.google.com/file/d/1ird3sQj9IxUBAvaJTUAu9eOjfGmCC4qb/view)
За підсумками конкурсу окремі роботи заслуговують особливої уваги і тому, членами журі було визначено 3 найкращі роботи серед усіх учасників від Валківського району:
I місце Дорош Анастасія, учениця Вискокопільської загальноосвітньої   школи І –ІІІ ступенів.
II місцеОлійник Тетяна, учениця Валківського ліцею імені О.Масельського.
III місцеУдовиця Вікторія, учениця Шарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
   Вони отримали у подарунок від Фонду смартфони (за ІІ та ІІІ місце) і планшет (за І місце).
  Також переможців, призерів Конкурсу та гостей привітала представник громадської організації  «Експертиза реформ», яка вручила переможцям по району гру з розвитку знань з української мови «Важниця».

Довідка: На початку року Благодійним фондом соціального розвитку Харківської області було започатковано Конкурс для учнів загальноосвітніх навчальних закладів районів Харківської області «Майбутнє моєї громади».
   Тематика Конкурсу була обрана не випадково, оскільки на сьогоднішній день в країні відбуваються процеси децентралізації державної влади, зростання ролі місцевого самоврядування та розвитку територіальних громад. Значна роль у подальшому розвитку цих важливих процесів належить саме молоді. Саме тому, Фондом було започатковано відповідний Конкурс, аби дати учням можливість розкрити свої творчі здібності, уявити себе лідером своєї громади, поміркувати над тим, що б вони зробили для своєї громади і які б запропонували шляхи вирішення існуючих проблем місцевого розвитку.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 506 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024