Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
19.04.2024
20:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

09:04
День матері в Україні

Дорогі жінки! Милі мами!

Прийміть найщиріші вітання з ніжним, ласкавим і світлим для всіх святом - Днем матері!

Це свято важливе для кожного з нас. Ми багато чим зобов'язані найдорожчим нашому серцю людям - мамам.
День матері - це одне з самих зворушливих, світлих свят, тому що кожен з нас з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притиснить до серця і буде  самовіддано любити незважаючи ні на що.
Мати – невичерпне джерело жертовної любові та дивовижної мудрості. Міцно тримаючи за руку, вона проводить нас крізь усі негаразди, вчить любити цей світ та творити добро. Материнські уроки назавжди залишаються головними дороговказами на нашому життєвому шляху.
Немає на землі людини ближчої і дорожчої, ніж мама. Мама - це не тільки добрі очі, дбайливе серце, ніжне дихання і ласкаві руки рідної людини. Мама - це ще й ангел-охоронець, завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем. Вона більше, ніж будь-хто, радієте успіхам дітей, розумієте, підтримуєте їх і з глибоким болем переживаєте невдачі.
Нехай Ваша праця і старання будуть завжди оцінені. Нехай здоровими і щасливими зростають Ваші дітки.  Нехай Ваша безмежна любов буде надійним оберегом, а Ваші мудрі уроки та повчання залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху. Бажаємо, щоб тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею.
Низький уклін і щира подяка Вам, дорогі наші матері, за велике серце, за  ласку, доброту, недоспані ночі, за безмежне терпіння і щоденну невтомну працю, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день. Замало слів, щоб подякувати за Вашу материнську любов, що є для нас життєвим оберегом, за тепло Вашого серця, яке завжди освітлює наш шлях. Спасибі Вам за підтримку, турботу та розуміння.
Нехай здоровими та щасливими зростають ваші діти, на життєвих перехрестях не забуваючи дороги до отчого дому. Бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, злагоди та добра!
Поваги Вам і шани від людей, а від Всевишнього – Благословення!


Начальник відділу освіти                              Голова Валківської районної
Валківської районної                                     організації профспілки
державної адміністрації                                працівників освіти і науки України

                             В.В. Новосел                                                         О.Д. Бабенко

Категорія: Поточні події | Переглядів: 488 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024