Головна
Реєстрація
Вхід
Ср
24.04.2024
21:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

17:31
Коментар начальника відділу освіти Вікторії Новосел з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

    Сьогодні наш народ вшановує подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Подвиг українських патріотів має свій вічний, духовний вимір. Ціною власного життя вони показали, що любов до Батьківщини й відданість національній ідеї - це і є та могутня сила, яка набагато перевищує зброю і будь-які внутрішні чи зовнішні загрози.
  Цей День, не дивлячись ні на що, назавжди залишиться світлим в нашій пам’яті. День подвигу та прикладу для майбутніх і нинішніх поколінь. День, який змінив хід історії нашої держави, День Героїв Небесної Сотні!
  Ці люди – символ самовідданості, відваги та сили духу українського народу. І наша історія навічно закарбувала в пам’яті імена бійців, які до останнього подиху відстоювали право народу на власний вибір.
  Вони стали для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, але і джерелом натхнення для наших воїнів, які гідно продовжують справу Героїв, захищають наше з вами право на вільне життя.
  Ті величні й водночас трагічні події залишаться не лише на сторінках історії, а й у пам’яті нашій, в наших душах та серцях. Бо вони ознаменували початок епохи національного пробудження українців, усвідомлення права вільно жити на своїй землі та святого обов’язку боронити її.
  Сьогодні ми схиляємо голови в пам'ять про тих, хто виборював гідне майбутнє України, хто пішов на свідому самопожертву заради європейського вибору.
  Вічна пам’ять і слава Героям Небесної Сотні!
  Слава Україні!

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 314 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024