Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
25.04.2024
12:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

09:03
Національно-патріотичне виховання - пріоритетне завдання освіти

 

   23 лютого 2017 року на базі відділу освіти Валківської районної державної адміністрації відбулося засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Н.М. Осадчої.
   Згідно плану роботи координаційної ради, який затверджений на першому засіданні,  розглянули два питання порядку денного:
1. Про роботу районного учнівського самоврядування Валківщини в рамках національно-патріотичного виховання учнів та учнівської молоді, інформувала Прищепа Світлана Володимирівна – директор Будинку дитячої та юнацької творчості;
2. Національно-патріотичне виховання – одне пріоритетних завдань освіти, інформувала  Ковтун Наталія Григорівна – методист районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації.
   На засіданні наголошено, що учнівська молодь Валківщини завжди переповнена ідеями, має невичерпний потенціал. Також доведено, що таланти учнівської молоді надзвичайно багатогранні і гідні того, аби дізналися про них не тільки близькі друзі, а й більш широка аудиторія. Так, учні навчальних закладів району складають пізнавальні відеоролики, в яких знайомлять із історією, традиціями та звичаями рідного краю.
   В ході засідання презентовано відеоролик про село Огульці, учнів місцевої школи, який, до речі, у 2016 році отримав І місце в проекті «Моє село, селище, місто», що проходив на базі Будинку дитячої та юнацької творчості, також переглянули відеороботу учнів Валківського ліцею ім. О. Масельського «Всі дороги ведуть до Валок» та багато інших цікавих робіт  школярів району.
   Крім того, у роботі координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді,  взяли участь представники учнівського самоврядування Валківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які показали власний відеофільм та розказали про свої досягнення у школі.
   «Родзинкою» свята став музично-хореографічний виступ маленьких патріотів – учнів 3 класу Валківського ліцею ім. О. Масельського, які показали змістовний і яскравий номер.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 448 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024