Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
29.03.2024
00:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

16:29
Обласні семінари-тренінги для вчителів біології, хімії, фізики та географії на базі Валківського ліцею ім. О.Масельського

   29 березня 2017 року у Валківському ліцеї імені Олександра Масельського відбулися обласні семінари-тренінги «Використання цифрових комп’ютерних комплексів у навчальному процесі з біології (фізики, хімії, географії)» для вчителів біології, фізики, хімії, географії загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області, які працюють (або працюватимуть) із цифровими комп’ютерними комплексами. Семінари провели методисти КВНЗ «ХАНО» Зайцева О. А., Лелеко В. Г., Саввіч О. М. та Федченко С. Г.. У ході проведення семінарів методисти ознайомили присутніх з вимогами до наповнюваності сучасних навчальних кабінетів.
   Проводити семінари допомагали вчителі Валківського ліцею. Вони ознайомили учасників заходу з новим цифровим обладнанням кабінетів біології, фізики, хімії та географії закладу та його можливостями для проведення практичних дослідів та уроків.
  На семінарі вчителів географії Ковшун Наталія Валентинівна ознайомила присутніх з обладнанням кабінету, а Вовк Володимир Федорович провів міні-урок для 10 класу на тему «Японія». На цьому уроці вчителі скористалися можливістю побачити не тільки ефективне застосування інтерактивної дошки, а й учнівських планшетів, які є частиною інтерактивного комплексу кабінету географії.
   З можливостями цифрової хімічної лабораторії знайомила вчителів Дьяченко Валентина Андріївна. Вона продемонструвала можливості цифрової лабораторії для вимірювання значення ph в розчинниках та для вимірювання температури в різних частинах полум’я. В ході семінару Валентина Андріївна також показала міні-урок для 7 класу на тему «Умови виникнення та припинення горіння».
   Вчителів біології знайомила з можливостями цифрової лабораторії та інтерактивної дошки Забара Ольга Борисівна. Вона провела практичний дослід  та показала фрагмент уроку для 9 класу «Темперамент», а також ознайомила присутніх з кабінетом біології.
  На семінарі вчителів фізики методисту Федченко Світлані Геннадіївні допомагали вчителі Токар Сергій Георгійович та Хараім Андрій Володимирович. Вони продемонстрували можливість поєднати фізичні прилади з цифровою лабораторією за допомогою спеціальних цифрових датчиків.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 468 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024