Головна
Реєстрація
Вхід
Ср
24.04.2024
16:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

18:23
Вітання начальника відділу освіти Вікторії Новосел для випускників 2018 року

Дорогі випускники!

    Щиро вітаю вас із закінченням школи!

    Випускний бал – урочиста подія у житті кожної людини, перший крок у доросле та самостійне життя з новими можливостями і перспективами.
     Сьогодні у вас свято, якого немає у жодному календарі – воно буває лише раз у житті кожної людини. Але не зважаючи на це, в ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім. Ось і зараз прийшов час, коли єдина для  випускників наших шкіл стежина, якою вони прямували протягом 11 років навчання, розійдеться у різні напрямки.
      Дорогі випускники, вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо, впевнено, пам’ятаючи, що ви є випускниками 2018 року, адже школи з честю виконали свою високу місію – долучили вас до джерел культури і духовності, збагатили скарбами рідної мови та гуманістичними цінностями, вказали на високі горизонти національної свідомості та громадянського сумління, прищепили пагони історичної пам’яті та гордості за велич нашої країни.
     Згадайте сьогодні словом вдячності своїх наставників – перших учителів, класних керівників, педагогів, які віддали вам частинку свого серця, вивели на широкий життєвий шлях. Нехай ваші успіхи у майбутньому стануть учителям винагородою за благородний труд і терпіння.
    Шановні випускники! Вирушаючи у далеку й незвідану дорогу візьміть із собою благословення батьків і вчителів – вічні, як рідна земля, напутні слова, які додадуть вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високих ідеалів і омріяних цілей вашого щасливого майбутнього життя.
       Ідіть завжди за своєю мрією і не відступайте, знайдіть щастя в житті і не пропустіть його. Удачі і успіхів вам нехай на складному, але дуже цікавому життєвому шляху.
       Не бійтеся труднощів і сміливо приймайте рішення, застосовуючи розум і власні почуття. Нехай життя буде для вас захоплюючою подорожжю, яка буде давати вам цінні уроки, які йдуть на користь.
        Щасливої долі та втілення мрій!

 

 

 

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 975 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024