Головна
Реєстрація
Вхід
Вт
16.04.2024
09:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

17:13
Районне методичне об’єднання з розвитку комунікативно-мовленнєвої компетентності для вихователів ЗДО (НВК)

    27 березня 2019 року на базі Валківського ДНЗ (ясла-садок) «Берізка» (завідувач Гамоліна О.В.) було проведено районне методичне об’єднання з розвитку комунікативно-мовленнєвої компетентності за темою «Формування комунікативно-мовленнєвої компетентності дошкільника в різних видах діяльності».
    Під час організаційного блоку  були проведені вправа «Дерево очікувань» (вихователь-методист Сіренко Н.В.)  та ознайомлення вихователів з досвідом роботи (керівник РМО Данильченко С.А.).
    В рамках районного методичного об’єднання вихователі мали змогу переглянути інтегроване заняття у середній групі «Калинка» – «Несподіване запрошення» (вихователь Діжиченко Н.В.) та розвагу з використанням елементів Орф-педагогіки у старшій групі - «Червона Шапочка на новий лад» (музичний керівник – Г.П.Матющенко  музичний керівник, вихователі Бондаренко І.О. та Бейгуленко Г.В.). В нетрадиційній формі був проведений самоаналіз та обговорення занять вихователями району (Олійник Н.О. – методист РМК).
    Під час практичного блоку вихователі району прийняли активну участь у майстер-класі «Мовленнєві ігри дорогою додому» (вихователь Данильченко С.А.); відбувся обмін досвідом  «Використання мнемотехніки в закладах дошкільної освіти» (вихователь Гаман Г.М.) та практично опрацювали домашнє завдання з вихователями району з теми «Інтелектуальні карти в освітньому процесі ЗДО» (вихователь-методист Сіренко Н.В.).
    Вихователь-методист Сіренко Н.В. під час інформаційного блоку ознайомила присутніх з програмою для дітей середнього дошкільного віку «Впевнений старт» та представила до уваги присутніх презентаційні матеріали «Впевнений старт середній дошкільний вік: програма та навчально-методичний комплект».
    На завершення районного методичного об’єднання підведені підсумки заходу та проведено рефлексію учасників «Наші враження».

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 366 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024