Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
25.04.2024
03:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

09:55
Районний семінар-практикум для вихователів ДНЗ (НВК) та вчителів початкових класів ЗНЗ

   19 квітня 2017 року  на базі Валківської ЗОШ І-ІІІ ст. та Валківського ДНЗ «Яблунька»  відбувся районний семінар-практикум для вихователів дошкільних навчальних закладів  (НВК) та вчителів початкових класів  загальноосвітніх навчальних закладів, які з 1 вересня 2017 року стануть класоводами 1 класів, на тему: «Наступність та перспективність двох перших ланок освіти – запорука успішного навчання дитини в школі».
  Налаштовані на активну співпрацю за допомогою інтерактивних вправ «Давайте познайомимося» та «Посмішка», проведених практичним психологом ЗНЗ Цибулько О.Я. та заступником директора з навчально-виховної роботи Чорною М.В., педагоги залюбки долучилися до майстер-класів «Великодні сувеніри». Під керівництвом вихователя ДНЗ «Яблунька» Конікової О.Ю. учасники семінару виготовляли Великоднього кавового кролика та курочку з ложки. Разом з Масаловою М.В., вчителем трудового навчання Валківської ЗОШ І-ІІІ ст., педагоги розписували пряники айсінгом та виготовляли Великодній паперовий кошик з курчатком.
   Яскраво, емоційно, піднесено, гостинно, феєрично з піснями, танцями, віршами, іграми та фрагментами Великодніх дійств зустріли усіх присутніх  вихованці ДНЗ та школярі  під час святкового заходу «Весна – Великодня пора!» на чолі з вихователем Попельнух О.П. та вчителем початкових класів Скрипнік Н.П.
    У ході самоаналізу та аналізу заходу було відзначено дієвість роботи педагогів навчальних закладів щодо співпраці та наступності перших ланок освіти через призму виховних заходів (Овчаренко О.А., заступник директора з виховної роботи, Скрипнік Н.П., учитель початкових класів, Попельнух О.П., вихователь ДНЗ «Яблунька», Данильченко С.В., Олійник Н.О. – методисти РМК). Учасники семінару відзначили, що захід проведено на високому рівні.
   Під час теоретико-інтерактивного блоку присутні ознайомилися з презентацією «Співпраця Валківської ЗОШ І-ІІІ ст. та Ваківського ДНЗ (ясла-садок) «Яблунька»  (Крупка Н.М., завідувач Ваківського ДНЗ (ясла-садок) «Яблунька»), виявляли можливості творчого потенціалу педагога у ході методичного практикуму (Чорна М.В., заступник директора з НВР).
   Завершився семінар підсумково-рефлективними вправами: «Все в твоїх руках» (Чорна М.В., заступник директора з НВР), релаксація (Цибулько О.Я., практичний психолог Валківської ЗОШ І-ІІІ ст.). Підбиття підсумків (Данильченко С.В., Олійник Н.О. – методисти РМК) показало, що педагоги поповнили свої педагогічно-методичні скарбнички, отримали нові знання, збагатилися емоційно, сподівання, висловлені на початку семінару, справдилися.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 412 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024