Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
29.03.2024
01:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

09:19
Семінар для вихователів

 

  29 квітня 2014 року на базі Валківського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) "Веселка" відбувся районний семінар для вихователів за темою: "Концептуальні позиції Базового компонента дошкільної освіти щодо фізичного розвитку дошкільнят та підготовки їх до школи".
  Під час науково-практичного блоку вихователі  району мали змогу переглянути форми роботи з фізичного виховання з дітьми у ранкові години:
- ранкова гімнастика у вигляді гри "Квочка із курчатами" (Т. В. Собакар, вихователь) та "Грибочки" (Л. І. Білостоцька, вихователь) з дітьми 2-го року життя, "Жучки" з дітьми 3-го року життя (Ж. М. Тугай, вихователь);
- ритмічна гімнастика з дітьми 4-го року життя (Д. Ю. Бородіна, вихователь);
- спортивні ігри (Н. Г, Попова, вихователь) та оздоровчий біг 250 метрів (С. А. Вус, вихователь) з дітьми 5-го року життя;
- ранкова гімнастика з обучами (А. В. Барна, вихователь), елементи гри "Волейбол" (А. В. Барна, вихователь) та ранкова гімнастика зі стільчиками (Л. А. Багмут) з дітьми 6-го року життя;
- спротивна гра "Футбол" з дітьми 7-го року життя (І. М. Ярошева, вихователь).
  У рамках даного блоку вихователі ознайомилися з презентацією "Формування основ здорового способу життя дітей та їх готовність до практичного життя в соціумі" (Т. Г. Зюбан, вихователь-методист).
  Під час практичного блоку вихователі переглянули спортивний марафон: художньо-гімнастичний ноктюрн з елементами акробатики з дітьми 6-го року життя (С. В. Дудка, музичний керівник), глайдінг на тарілках "Кошенята" з дітьми 4-го року життя (О. О. Деркач, вихователь), глайдінг на рухових дисках "Веселі чоловічки" дітьми 5-го року життя (С. А. Вус, вихователь), фізично-пластичний етюд з елементами фітболу з дітьми 6-го року життя (В. А. Багірова, вихователь), степ-аеробіка з дітьми 7-го року життя (І. В. Кривенець, вихователь), спортивну розвагу з елементами безпеки життєдіяльності з дітьми старшого дошкільного віку з батьками "На дорозі та з вогнем будь обережним" (І. М. Ярошева, вихователь) та пішохідний перехід "У пошуках скарбів" (В. П. Кобзар, вихователь).
  Протягом семінару вихователі району переглянули відеофільми (досвід роботи даного заклоду): "Форми роботи з фізичного виховання", "фізкультурно-оздоровча робота в ДНЗ "Веселка"", "інноваційні здоров'язбережувальні технології в закладі" (Т. Г. Зюбан, вихователь-методист).
  Під час підсумково-рефлексійного блоку вихователі прийняли активну участь у танцювальній подорожі по семи країнах світу (С. В. Дудка, музичний керівник).

Категорія: Поточні події | Переглядів: 590 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024