Головна
Реєстрація
Вхід
Ср
24.04.2024
19:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

10:15
Спартакіада допризовної молоді «Під Покровом Божої Матері»

                      

    12 жовтня 2018 року на базі ДЮСШ «Спорт для всіх» відбулася районна Спартакіада допризовної молоді «Під Покровом Божої Матері», присвячена Дню захисника України та Дню Українського козацтва.
    Участь у змаганнях взяли п’ятнадцять команд закладів загальної середньої освіти району. Всього 60 учнів. Валківський ліцей представляли дві команди. Вперше кожну команду юнаків очолював капітан – учасник АТО.  Учасників змагань вітали голова Валківської районної державної адміністрації Войтенко В.І., голова Валківськї районної ради Оноша В.П., перший заступник голови Валківської районної державної адміністрації Осадча Н.М., начальник відділу освіти Новосел В.В.
    Змагання особисто-командні. Юнаки змагалися з бігу на 100 м, човникового бігу 6 х 100 м з автоматом, підтягування у висі, метанні імітаційної гранати на дальність, стрільби з пневматичної гвинтівки. Капітани команд- учасники АТО,  змагалися у метанні імітаційної гранати на дальність.
     І місце в особистому заліку за сумою п’яти видів змагань виборов  юнак з Валківського ліцею – Коляда Данило, ІІ місце у юнака із Старомерчицької ЗОШ І-ІІІ ступенів – Іванського Тимофія, ІІІ місце зайняв Губський Дмитро із Мельниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. До речі трійка лідерів в особистому заліку не змінилася у порівнянні з минулим роком. Це говорить про високий рівень фізичної підготовки цих юнаків.
    В командному заліку  перемогу святкували майбутні захисники Вітчизни Старомерчицької ЗОШ І-ІІІ ступенів,  ІІ місце зайняли юнаки Мельниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІІ місце – Валківського ліцею (команда № 1).
    Серед капітанів І місце посів Карунник Сергій (Баранівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), ІІ місце – Нетеса Сергій (Ков’язький НВК), ІІІ місце – Павлюченко Віталій (Новомерчицький НВК).
    Учасники спартакіади і усі присутні вшанували хвилиною мовчання  захисників України, полеглих на полях війни, а також земляків-учасників АТО Андрія Ольховського та Андрія Ваховського.
   Завершились заходи святковим концертом від аматорів Валківщини та частуванням смачною  польовою кашею.

 

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 478 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024