Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
28.03.2024
22:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:26
Святкування Дня Перемоги за участю учнів та вихованців освітніх закладів району
У загальноосвітніх закладах Валківського району з нагоди Дня Перемоги були проведені уроки, лекції, виховні години, бесіди з історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років за участю ветеранів, організовано екскурсії до музеїв, походи місцями бойової слави. Зокрема, учні 11 класу Шарівської та Огульцівської шкіл взяли участь у автобусній навчально-тематичній екскурсії до Меморіального комплексу «Висота Маршала І.С.Конєва», учні Високопільської школи взяли участь у велопробігу, присвяченому дню Перемоги та у спортивному святі «Сила духу».
У всіх школах району проведені Єдині уроки на теми:
· «Вони захищали Батьківщину»,
· «Безсмертний подвиг українського народу»,
· «Ми – нащадки Перемоги»,
· «Збережемо пам’ять про подвиг».
9 травня біля братських могил у кожному селі та місті Валки учні місцевих шкіл несли Почесну варту.
В останню декаду квітня та перший тиждень травня учні шкіл району взяли активну участь в упорядкуванні прилеглої території меморіалу Слави (місто Валки), братських могил, пам’ятників, окремих поховань загиблих воїнів, могил ветеранів на місцевих кладовищах –очистили територію від опалого листя, торішньої трави, привели у належний стан квітники, побілили дерева, посадили квіти. Крім того, надали волонтерську допомогу з упорядкування присадибних ділянок учасникам війни.
У Валківському ліцеї імені О.Масельського у музеї Бойової Слави організовано виставку вітальних листівок воєнних років. Оновлені експозиції музею Огульцівської школи матеріалами про Велику Вітчизняну війну та проведено екскурсії «Школа в роки Великої Вітчизняної війни», «Випускники школи – учасники Великої Вітчизняної війни».
Валківський районний будинок дитячої та юнацької творчості разом із учнівським самоврядуванням шкіл району організували та провели районний фестиваль «Пісні, обпалені війною» - 29.04.2011 року, у залі були виставлені на огляд плакати від кожної школи, присвячені Дню Перемоги. У Валківському ліцеї, Високопільській ЗОШ І-ІІІ ст. організовано перегляд фільмів на військову тематику, проведено свято «Це потрібно не мертвим, це потрібно живим». Учні шкіл району провели святкові концерти для місцевих жителів, вчителів – ветеранів, проведено тематичі фото- та літературні виставки з історії Великої Вітчизняної війни, зокрема у Ков’язькій школі – виставка художніх творів «Роки, обпалені війною», у Валківській ЗОШ відбулася презентація фото –експозиції «Валківщина у Великій Вітчизняній війні», проведено конкурс читців-декламаторів « Свято зі сльозами на очах»- Високопільська ЗОШ, «Зустріч поколінь» - у Валківській ЗОШ, у цій же школі учні виготовили вітальні листівки і привітали ними ветеранів, а учні Огульцівської та Шарівської шкіл провели конкурс вітальних листівок до Дня Перемоги. У Серп невській ЗОШ проведено концертну програму «Живі у пам’яті народній».
Переглядів: 853 | Додав: ZaloginaNM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024