Головна
Реєстрація
Вхід
Сб
20.04.2024
00:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:05
У Старомерчицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відкрито перший міні-проект розвитку громад «Разом в майбутнє»

 

     Сьогодні, 19 вересня, у Старомерчицькій загальноосвітній школі за участю голови райдержадміністрації Віктора Войтенка, голови районної ради Віталія Оноші, начальника відділу освіти райдержадміністрації Вікторії Новосел, депутатів місцевої, районної та обласної рад, представників обласного Конкурсного комітету, батьківського комітету, учнів та педагогів навчального закладу відбулися урочистості з нагоді відкриття першого успішно реалізованого у цьому році на Валківщині міні-проекту «Громадсько-активна школа – центр впровадження сучасних інформаційних технологій в селищі».
Завдяки ініціативній групі – батьківській раді Старомерчицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка розробила та подала проектну заявку на конкурс та перемозі проекту в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», впровадженню запланованих заходів у місцевому навчальному закладі створено розгалужену локальну мережу та здійснено підключення її до мережі Інтернет з швидкісним доступом, придбано три смарт-дошки, три мультимедійних проектори, якими обладнано три навчальні кабінети, встановлено головний сервер.
Загальний бюджет проекту – 150 тис.грн., з яких 75 тис.грн – внесок обласного бюджету, 67,5 тис.грн. – фінансування, надане селищною радою і 7,5 тис.грн. – кошти, внесені конкурсантом (батьківською радою, керівник Світлана Богдан).
    З успішним впровадженням важливого для всієї місцевої громади проекту, одного з 6 проектів-переможців від Валківського району в рамках обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє», привітав присутніх   голова райдержадміністрації Віктор Войтенко.
    Від Харківської обласної ради присутніх вітав депутат обласної ради Едуард Юрченко, який передав членам ініціативної групи від Конкурсного комітету Сертифікат та логотипи Конкурсу, які свідчать про успішну реалізацію міні-проекту.
    Після урочистого відкриття  міні-проекту керівники району оглянули приміщення навчального закладу, зокрема кабінети, де встановлені нові мультимедійні дошки, а також поспілкувався з учнями та  педколективом.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 442 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024