Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
25.04.2024
13:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

10:08
Участь начальника відділу освіти В.В. Новосел у засіданні постійної комісії районної ради

   В рамках підготовки до чергової ХVІІ сесії   в районній раді  працювали чотири профільні постійні депутатські комісії, участь в роботі яких взяв голова районної ради В.П. Оноша.
   06 червня 2017 року під керівництвом голови комісії О.О. Дубовик відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку району, інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, регуляторної політики, в роботі якої також взяли участь голова районної державної адміністрації В.І. Войтенко, заступник голови районної державної адміністрації Н.М. Осадча,  керуючий справами районної ради Т.М. Котенко, начальник відділу освіти районної державної адміністрації В.В. Новосел, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, головні лікарі районних закладів охорони здоров’я Б.В. Носатов та М. Орлова.
   Комісією розглянуто дев’ять питань порядку денного та листи, що надійшли до комісії. Проекти щодо розподілу вільного залишку районного бюджету, внесення змін до кошторисів бюджетних установ та коригування районного бюджету депутатам представила начальник фінансового управління райдержадміністрації Л.О. Левчук.
   З метою забезпечення успішної реалізації у районі міні-проектів, переможців обласного конкурсу членами комісії погоджено проект рішення про направлення з районного бюджету коштів на співфінансування міні-проектів, переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє» у 2017 році. Також погоджені та винесені на розгляд сесії всі інші представлені на комісії проекти.
   Взято до уваги і клопотання начальника управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації І.В.Горошка щодо внесення змін до Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Валківського району у разі тривалої хвороби або оперативного лікування (за зверненням), затвердженого рішенням районної ради від 9 лютого 2017 року № 289–VІІ. Депутати одноголосно погодили наданий проект та пропонували внести дане питання до порядку денного сесії.
   Всі інші клопотання фінансового характеру за рішенням комісії будуть розглянуті у липні місяці за результатами виконання доходної частини районного бюджету за перше півріччя 2017 року.

Категорія: Поточні події | Переглядів: 429 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024