Головна
Реєстрація
Вхід
Сб
20.04.2024
05:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

14:40
Відкриття міні-проекту «Оновлення шкільних меблів новомерчан»

 

    Сьогодні, 13 вересня, у Новомерчицькій громаді на базі навчально-виховного комплексу у селі Новий Мерчик в урочистій обстановці відкрито міні-проект «Оновлення шкільних меблів новомерчан», переможець популярного обласного конкурсу розвитку територіальних громад «РАЗОМ У МАЙБУТНЄ» у 2019 році. З цією яскравою непересічною подією всіх учасників освітнього процесу Новомерчицького навчально-виховного комплексу (загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад), батьківську раду, мешканців громади щиро привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Осадча, заступник голови райдержадміністрації Оксана Степанова, голова районної ради Віталій Оноша,  заступник голови районної ради Юрій Яцина,  головний спеціаліст відділу освіти Наталія Трусова, начальник сектору фізичної культури і спорту Віктор Детюк, депутати районної, місцевої ради та Новомерчицький сільський голова Володимир Занкевич.
    Перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча разом з головою районної ради Віталієм Оношою вручили відповідний Сертифікат та логотипи конкурсу, що свідчить про успішну реалізацію всіх завдань міні-проекту та запланованих проектною заявкою обсягів робіт.
    Наталія Осадча привітала усіх присутніх з такою чудовою подією та побажала навчальному закладу на чолі з таким небайдужим і завзятим керівником – Ольгою  Борщ,  подальшого розвитку, нових досягнень і нових висот.
    Керівники району також висловили подяку обласній раді, сільські раді за надане співфінансування з обласного та місцевого бюджетів для виконання заходів проекту. Всього на реалізацію міні-проекту використано з різних рівнів фінансування 160,0 тис.грн., з яких з обласного бюджету - 80,0 тис.грн., з сільського бюджету - 72,0 тис.грн. та внесок Конкурсанта, батьківської ради склав 8,0 тис.грн.
    Важливим аспектом є те, що батьківська рада Новомерчицього НВК протягом 4-х років подавала розроблені проектні заявки на конкурс, і тільки цього року досягла перемоги, що є повчальним для багатьох громад, - не зупинятись, а впевнено іти до цілі і досягати результату.
    Проект успішно реалізовано з використанням коштів обласного, сільського (районного) бюджету та внесків Конкурсанта, придбано і встановлено нові навчальні меблі та навчальне обладнання НУШ для 1 класу, інших навчальних кабінетів, проведено ремонти класних кімнат.
    Святкову атмосферу заходу створили учні та педагоги Новомерчицького навчально-виховного комплексу, які власними талантами, прекрасними піснями, грою на бандурі вселили надію у розвиток української державності, шанування культурних традицій рідного краю та готовність у подальшому до активної участі у розробці проектів для залучення інвестицій у розвиток місцевої територіальної громади

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 444 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024