Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
19.04.2024
14:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:29
Урочисте відкриття першої зміни у ПЗОВ «Ялинка»

          

  07 червня районний позаміський заклад оздоровлення та відпочинку дітей «Ялинка», невпізнанно красивий, оновлений, відремонтований і святково прикрашений,  зустрічав численних гостей, які прибули на урочисте відкриття першої зміни. Участь у заході взяли голова районної державної адміністрації Віктор Войтенко, голова районної ради Віталій Оноша, заступник голови райдержадміністрації Юрій Яцина, керуюча справами районної ради Тетяна Котенко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Новосел, голови міської, сільської, селищних рад, депутати районної ради.    
   Керівники району подякувли усім, хто приклав душу і серце, допомагаючи і фінансово і власним прикладом підготувати позаміський заклад до оздоровлення дітей: керівникам організацій і установ, депутатам, головам місцевих рад, батькам, усім небайдужим людям. Особливу подяку висловили також голові Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличній, бо саме за її сприяння, розуміння і підтримки «Ялинку» сьогодні не впізнати: замінено усі кабелі, повністю оновлено перший корпус та зроблено євроремонт, замінено усі двері, вікна, встановлено сучасне обладнання та сантехніка у душових та туалетних кімнатах, закуплено нові меблі, матраци, постільну білизну, форму для дітей, на харчоблоці встановлено нову витяжну систему. Все, що зроблено у закладі, зроблено з турботою і великою любов`ю та спрямоване на те, щоб і персоналу і дітям гарно працювалось і відпочивалось!
   В ході святкування також проходила акція «Подаруй «Ялинці» квітку», участь у якій взяло багато гостей, що завітали на захід.
   Дитячий табір – найкраща можливість не просто весело провести час, а й повноцінно оздоровитись, загартуватись, познайомитись з новими друзями.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 540 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024