Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
29.03.2024
09:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

08:25
Урочистості з нагоди відкриття міні-проекту в Гонтів’ярській філії Валківського ліцею імені О. Масельського

  

   Сьогодні, 19 вересня, у Гонтів’ярській філії Валківського ліцею імені Олександра Масельського відбулося урочисте відкриття міні-проекту «Тепло для нової української школи – запорука розвитку, добробуту і процвітання Гонтово-Ярської громади».
    На запрошення навчального закладу у святкових заходах взяли участь голова районної ради Віталій Оноша та його заступник Юрій Яцина, сільський голова Людмила Корсун, депутат обласної ради Едуард Юрченко, методист районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації Наталія Заворотня, директор Валківського ліцею ім. О. Масельського Віра Грєхова, депутат районної ради Меланія Ткаченко, голова батьківської ради Олена Гнатенко.
    В рамках реалізації енергозберігаючого міні-проекту «Тепло для нової української школи – запорука розвитку, добробуту і процвітання Гонтово-Ярської громади» для переобладнання застарілої системи опалення навчального закладу було придбано і встановлено два газових сучасних опалювальних котла, демонтовано старе обладнання та замінено вентиляційні витяжні труби. Завдячуючи впровадженню проекту шкільна котельня на 100% готова до нового опалювального сезону.
    Учнівський та педагогічний загал філії вітав голова районної ради Віталій Оноша, який від себе особисто та від голови райдержадміністрації Віктора Войтенка висловив вдячність ініціаторам проекту та місцевій владі за вкрай важливу ініціативу та дольову участь у співфінансуванні проекту, завдяки впровадження якого було модернізовано систему опалення навчального закладу та встановлено потужні сучасні, економічні та енергоефективні котли.
   Загальний бюджет проекту – 65 тис.грн. З них 50% становить фінансування з обласного бюджету (32,5 тис.грн.), 45% - з бюджету сільської ради (29 тис. 250 грн. та 3 тис. 250 грн. – залучені кошти громади (кошти батьківської ради Гонтів’ярської філії Валківського ліцею імені Олександра Масельського).
   Сертифікат, який засвідчує успішну реалізацію міні-проекту, голові батьківської ради Олені Гнатенко та завідувачу Гонтів’ярської філії Валківського ліцею ім. О. Масельського Кларі Богатир вручив депутат Харківської обласної ради Едуард Юрченко.
   Презентації цих двох успішно реалізованих міні-проектів пройшли на високому організаційно-змістовному рівні, стали центром і яскравою подією культурно-освітнього значення населених пунктів, за масової участі всіх учасників навчально-виховного процесу, мешканців громади та чудової підготовленої учнями концертної програми. Реалізація міні-проектів суттєво покращила умови для здійснення навчально-виховного процесу нової української школи, а значить внесла вагомий внесок у формування щасливого майбуття демократичної держави.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 380 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024