Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
28.03.2024
23:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

19:39
Виставка патріотичних плакатів «Україна-наш дім» Юрія Неросліка

   

   20 лютого минула п`ята річниця з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності. Цей день назавжди увійде в історію України як символ самопожертви, патріотизму та героїзму.
   В рамках заходів по вшанування Героїв Небесної Сотні сьогодні, 21 лютого, у виставковій залі дитячої комунальної школи мистецтв відкрилась персональна виставка патріотичних плакатів «Україна-наш дім» Юрія Неросліка, харків’янина, учасника майдану та учасника  АТО.
   У виставці взяли участь керівництво району, начальник відділу освіти Вікторія Новосел, працівники відділу освіти, педагоги та учнів КЗ "Валківський ліцей імені О.Масельського".
   Хвилиною мовчання учасники виставки вшанували пам`ять Героїв Небесної Сотні. Потім до слова було запрошено керівників району Віктора Войтенка та Віталія Оношу, автора патріотичних плакатів, учасника майдану та учасника  АТО Юрія Неросліка, ветерана АТО, члена ради ветеранів АТО м. Харкова, голову Громадської асоціації організації ветеранів АТО та патріотів України Шевченківського району м. Харків  Рамазана Гаврилова, члена ради асоціації організації ветеранів АТО Євгена Барбана.

Довідка:
Юрій Нерослік -  харків’янин, учасник майдану та учасник  АТО. Коли на сході України почалися військові дії, Юрій не міг залишатися осторонь і записався в добровольці. З собою взяв ноутбук і саме на Донбасі створив більшість своїх плакатів, хоча перші його роботи з'явилися в мережі ще під час протистоянь на столичному Майдані.
Зараз в колекції бійця вже більше тисячі робіт, над створенням яких він трудиться кожну вільну хвилину. Юрій  зізнається: така творчість допомагає йому впоратися зі стрессом і додає «Плакат - моя зброя».
Його творіння вже живуть власним життям: поширюються по соцмережах, є експонатами на виставках різнх рівнів. А ще Юрій мріє про персональну виставку за кордоном, щоб за допомогою своїх плакатів розповісти світу про нашу країну. І на плакатах буде зображена не тільки війна, а й процвітаюча Україна.

 

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 456 | Додав: admin1985 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024