Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
26.04.2024
00:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

10:57
Районне методичне об’єднання з розвитку комунікативно-мовленнєвої діяльності для вихователів ДНЗ (НВК)

 

   22 листопада 2017 року на базі Валківського ДНЗ (ясла-садок) «Берізка» (завідувач Гамоліна О.В.) було проведено районне методичне об’єднання з розвитку комунікативно-мовленнєвої діяльності за темою «Проектна діяльність, як засіб формування комунікативної компетенції дошкільника».
   Під час організаційного блоку вихователі району ознайомилися з планом роботи  та були проведені вправа «Наші очікування» (практичний психолог Сьоміна А.В.)
   В рамках районного методичного об’єднання вихователі мали змогу переглянути відкрите інтегроване заняття  у середній групі «Пізнайко» - «Стежками рідного міста» (вихователь Данильченко С.А.) та музично-спортивне дійство у старшій групі «Дзвіночки» - «Посвята в козачата» (вихователь Гаман Г.М. та музичний керівник Матющенко Г.П.), на яке був запрошений Тільний Геннадій Васильович – господар «Козацького двору».  Він показав дітям справжнє козацьке сідло, збрую та інші козацькі атрибути, а також був активним учасником посвяти хлопців в козачата.
  В нетрадиційній формі був проведений самоаналіз та обговорення занять вихователями району (Олійник Н.О. – методист РМК).
  Під час практичного блоку практичним психологом А.В.Сьоміною була проведена вправа з вихователями «Вавилонська вежа», яка з’ясувала вміння педагогів домовлятися та взаємодіяти між собою.
  Педагог-майстер Данильченко С.А. для вихователів району презентувала свій досвід роботи з проектної діяльності «Моя маленька Батьківщина» та запропонувала вихователям району творчу роботу «Створюємо проект».
  Власним досвідом поділилася директор Новомерчицького НВК Борщ О.І. «Система роботи у різновіковій групі ДНЗ щодо проектної діяльності».
  Вихователь Валківського ДНЗ «Яблунька» Попельнух О.П. презентувала проект району «Подаруємо нове життя іграшці», в якому приймали активну участь всі дошкільні навчальні заклади (НВК) району.
  В кінці засідання було представлені тематичні виставки куточків книг в ДНЗ району та проведено рефлексію учасників «Наші враження».

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 368 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024