Головна
Реєстрація
Вхід
Сб
20.04.2024
03:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

14:14
Участь головного спеціаліста відділу освіти Наталії Трусової у нараді в районній державній адміністрації

   Сьогодні, 3 січня, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча провела нараду щодо забезпечення стану пожежної і техногенної безпеки установ з масовим перебуванням людей.
   У нараді взяли участь голова районної ради Віталій Оноша, Валківський міський голова Валерій Скрипніченко, начальник Валківського відділу ГУ ДСНС У Харківській області Олександр Крещук, головний спеціаліст відділу освіти Наталія Трусова, представники, сектору у справах молоді та спорту, сектору культури і туризму,  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації, КНП «Валківська центральна районна лікарня», КНП «Валківський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги», ДЮСШ «Спорт для всіх», керівники закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів.
   Відкриваючи нараду, Наталія Осадча зазначила, що Валківським районним  відділом  ГУ ДСНС У Харківській області проводилися перевірки дотримання (виконання) вимог законодавства у сфері пожежної і техногенної безпеки цивільного захисту. Перевірки здійснювались у  закладах загальної середньої освіти, дошкільних навчальних закладах, закладах охорони здоров’я,  закладах соціального захисту населення. За результатами перевірок було виявлено зауваження, про що керівникам зазначених установ вручені відповідні акти та приписи.   
   Начальник Валківського відділу ДСНС України в Харківській області Олександр Крещук акцентував увагу на недоліках, які були встановлені за результатами перевірок у навчальних закладах, закладах охорони здоров’я, територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації. Також він  надав присутнім консультацію щодо усунення порушень, виявлених під час перевірок.
   За підсумками наради  Наталія Осадча дала  доручення відповідним службам у окреслені терміни вжити заходів по усуненню зауважень, викладених  у приписах  за результатами перевірки додержання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки, та вживати заходів по недопущенню подібних ситуацій.

 

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 470 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024