Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
19.04.2024
11:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0






  

16:36
Участь начальника відділу освіти Новосел В.В. у нараді в районній державній адміністрації

   З 28 вересня  цього року вступив у дію новий Закон України «Про освіту», давши старт освітній реформі. Про те, в яких напрямках працювати освітянам Валківщини, виходячи з нових підходів до навчального процесу, йшла мова сьогодні на нараді з питань впровадження освітньої реформи, яку провів голова районної державної адміністрації Віктор Войтенко.
Начальник відділу освіти Вікторія Новосел  окреслила основні зміни, які відбудуться в системі освіти. Вона зокрема поінформувала про підвищення соціальних стандартів та статусу вчителів, нові підходи в оцінці якості знань (академічна доброчесність), розкрила роль директора навчального закладу в нових умовах,  тему створення інклюзивних центрів у нашому районі, організацію доступу до освіти дітей з особливими потребами,  тощо. Водночас Вікторія Новосел зазначила, що початок впровадження освітньої реформи має відбуватись спільними зусиллями, як законотворців, так і самих працівників сфери освіти.
На нараді також серед важливих питань було розглянуто можливість запровадження у навчальних закладах Валківського району електронної системи «Електронний журнал», яка дає можливість батькам  щоденно отримувати інформацію  про реєстрацію відвідуваності та успішності учнів, а також підтримки творчих вчителів, щоб у кожної школи у нас в районі була своя родзинка. 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 423 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024