Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
28.03.2024
20:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

11:33
Участь начальника відділу освіти Новосел В.В. у щотижневій апаратній нараді в районній державній адміністрації

    27 листопада 2017 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулася  чергова апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації В.І. Войтенко на  якій було обговорено ряд першочергових питань. Участь у нараді взяли перший заступник голови райдержадміністрації Н.М. Осадча, голова районної ради В.П. Оноша, начальник відділу освіти райдержадміністрації В.В. Новосел, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних служб району, голови місцевих рад.
    В ході наради було розглянуто шість  питань:
1. Про  підготовку дорожнього господарства до роботи у осінньо-зимовий період та стан доріг інформували ЩЕРБУК Сергій Григорович - начальник філії «Валківський райавтодор» та ТИЩЕНКО Інна Василівна  - начальник ШРП «П'ятихатське ДЕП».
2. Про проведення призову громадян України на строкову військову службу восени 2017 року та про відбір громадян на військову службу за контрактом інформував СІРЕНКО Олександр Анатолійович - Валківський військовий комісар
3. Про реалізацію у Валківському районі державної програми  «Теплі кредити» інформували КОБЗАР Ніна Федорівна - керуюча Валківського відділення ПАТ  «Приватбанк» та ЗАЧЕПА Володимир Іванович -  керуючий Валківського відділення АТ «Ощадбанк».
4. Про реалізацію у Валківському районі програми з розвитку власного бізнесу «Будуй своє» інформував ЗАЧЕПА Володимир Іванович - керуючий Валківського відділення АТ «Ощадбанк».
5. Про визначення схем розміщення твердих побутових відходів інформував НЕСТЕРЕНКО Віктор Яковлевич - завідувач сектору житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури відділу соціально-економічного розвитку Валківської районної державної адміністрації.
6. Про порядок виділення земельних ділянок для розміщення сміттєзвалищ інформував КЛОЧКО Сергій Євгенович - начальник юридичного відділу апарату Валківської районної державної адміністрації.
   Підводячи підсумки апаратної наради, В.І. Войтенко дав усні доручення по кожному з розглянутих питань та наголосив на відповідальності кожного керівника районної ланки за доручену справу.
 

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 473 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024