Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
29.03.2024
07:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

3 квітня 2012 року на базі Огульцівської ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено ІІ засідання школи психолога на тему «Профорієнтаційна робота практичного психолога у загальноосвітньому навчальному закладі», на якому було розглянуто ряд теоретичних питань: «Роль та місце профорієнтаційної роботи в системі діяльності практичного психолога» (методист РМК, який відповідає за психологічну службу, Мавзенко В.М.), «Система роботи практичного психолога з профорієнтації та психологічного супроводу профільного навчання» (практичний психолог Валківського ліцею імені Олександра Масельського Князєва С.А.), «Профорієнтаційна робота практичного психолога з учнями 9 класу та їх батьками» (практичний психолог Ков’язької ЗОШ І-ІІІ ст. Сагай В.В.), «Співпраця практичного психолога з класними керівниками щодо проведення профорієнтаційної роботи в школі» (практичний психолог Старомерчицької ЗОШ І-ІІІ ст. Тесленко В.А.), «Інноваційні підходи до профорієнтаційної роботи в школі» (практичний психолог ... Читати далі »
Переглядів: 587 | Додав: ZaloginaNM | Дата: 03.04.2012 | Коментарі (0)

30 березня 2012 року відповідно до плану районного методичного кабінету відділу освіти Валківської районної державної адміністрації було проведено засідання круглого столу з питання «Спільна робота школи, районних служб, батьків, громадськості з профілактики злочинності та правопорушень серед неповнолітніх». У роботі круглого столу активну участь взяли начальник відділу освіти Алієва Р.Д., начальник районного управління юстиції Губська Л.М., керівник служби у справах дітей РДА Денисенко Л.В., старший уповноважений ГКМСД РВ ГУМВС у Харківській області Бондаренко Я.В., керівник апарату районної ради Котенко Т.М., керівники громадських організацій (ветеранів, афганців, жіночої ради), настоятель Свято-Миколаївського Храму ієрей Сергій Кудрик, голови місцевих рад, директори шкіл, засту ... Читати далі »
Переглядів: 536 | Додав: ZaloginaNM | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (0)

28 березня 2012 року на базі Валківського районного Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася фінал районних інтелектуальних ігор серед учнів району. Зустрічалися команди Валківського ліцею імені Олександра Масельського, Шарівської, Ков’язької, Баранівської, Валківської, Високопільської ЗОШ І-ІІІ ст., Гонтів’ярської ЗОШ І-ІІ ст. Перемогу здобула команда Валківського ліцею імені Олександра Масельського.

Переглядів: 517 | Додав: ZaloginaNM | Дата: 28.03.2012 | Коментарі (0)

26.03.2012 року у Валківському районному центрі туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Валківської районної ради Харківської області була проведена районна екологічна гра «Світ птахів», присвячена Міжнародному Дню птахів. Захід проводився з метою виховання екологічної культури, вивчення різноманітності орнітофауни, організації змістовного екологічно грамотного дозвілля дітей. У грі взяли участь 10 команд із 10 загальноосвітніх закладів району: Ков’язької, Баранівської, Новомерчицької, Валківської, Сидоренківської, Огульцівської, Високопільської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, Валківського ліцею ім. О. Масельського, Серпневого та Перекіпського НВК. Перше – друге місце поділили команди Ков’язької та Валківської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, набравши однакову кількість балів, на третьому місці – команда Сидоренківської загальноос ... Читати далі »
Переглядів: 650 | Додав: ZaloginaNM | Дата: 26.03.2012 | Коментарі (0)

23 березня 2012 року на базі районного методичного кабінету відділу освіти Валківської районної державної адміністрації відбулося засідання районного методичного об’єднання учителів хімії та біології. На засіданні розглядалися актуальні питання підвищення якості навчання хімії та біології, підготовки учнів до ЗНО та ДПА. Проведено аналіз участі учнів району у ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад. Під час практичного блоку удосконалювалися навички створення презентацій та здійснювався обмін досвідом колег з використання ІКТ в професійній діяльності.
Переглядів: 572 | Додав: ZaloginaNM | Дата: 23.03.2012 | Коментарі (0)

22 березня 2012 року на базі районного методичного кабінету відділу освіти Валківської районної державної адміністрації відбувся І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я», у якому взяли участь 15 загальноосвітніх навчальних закладів району. На конкурс загальноосвітні заклади представили по 3 фотографії та по 3 плакати, які були розглянуті членами журі, 14 команд виступили з літературно-музично-спортивно-міні-композиціями та взяли участь у конкурсі-вікторині. Переможцями стали команди: Валківського ліцею імені Олександра Масельського, Шарівської ЗОШ І-ІІІ ст., Сидоренківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Переглядів: 573 | Додав: ZaloginaNM | Дата: 22.03.2012 | Коментарі (0)

20 - 21 березня 2012 року у рамках ІІІ етапу (зонального) малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини» на базі Валківського спортивного комплексу «Колос» відбулися змагання серед команд учнів 5-6 та 7-8 класів, у яких взяли участь 6 районів Харківської області. Переможцями стали команди Золочівського району. Серед учнів 5-6 класів ІІ місце посіла команда Нововодолазького району, ІІІ місце – команда Валківського району. Серед учнів 7-8 класів ІІ місце виборола команда Валківського району, ІІІ місце – Краснокутського району.
Відбулося урочисте закриття ІІІ етапу (зонального) малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини», під час якого учасників змагань та переможців вітали почесні гості та ветерани спорту.
Переглядів: 570 | Додав: ZaloginaNM | Дата: 21.03.2012 | Коментарі (0)

21 березня 2012 року на базі Валківського ліцею імені Олександра Масельського відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів предметів художньо-естетичного циклу. Педагоги району відвідали та проаналізували урок художньої культури у 9-А класі за темою «Провідні художні музеї світу» (Коляда Т.В., спеціаліст вищої категорії) та урок образотворчого мистецтва у 7-В класі за темою «Створення образу природи через ескіз костюма: «Весна»» (Ніколаєнко Л.Г., спеціаліст вищої категорії). На засіданні були розглянуті питання використання інноваційних технологій на уроках предметів художньо-естетичного циклу, порядку організованого закінчення 2011-2012 навчального року. Звіт про проходження курсової перепідготовки з образотворчого мистецтва та художньої культури представила Пономарьова О.О., учитель Огульцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Учителі мали змогу на практиці скористатися інтернет-ресурсами, які можна використовувати на уроках художньо-есте ... Читати далі »

Переглядів: 817 | Додав: ZaloginaNM | Дата: 21.03.2012 | Коментарі (0)

21 березня 2012 року на базі Баранівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання районного методичного об’єднання учителів історії та правознавства. На засіданні розглядалися шляхи підвищення якості навчання історії та правознавства в умовах допрофільного та профільної освіти.
Учителі відвідали урок історії в 8 класі на тему «Україна в подіях Північної війни» (вчитель Головко А.А.). Були підведені підсумки районних та обласних олімпіад з історії та правознавства, районної виставки «Освіта Валківщини XXI ст.», участі команди Валківського ліцею імені Олександра Масельського в тренувальних зборах турніру юних істориків, розглянуті результати навчальних досягнень учнів за І семестр. Вчителі опрацювали документи щодо закінчення 2011-2012 навчального року та організацію і проведення ДПА, ЗНО, а також відвідали шкільний етнографічний музей.
Переглядів: 532 | Додав: ZaloginaNM | Дата: 21.03.2012 | Коментарі (0)

20 березня 2012 року на базі Шарівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів початкових класів. Педагоги району відвідали та проаналізували відкриті уроки у 1 класі за темою «Письмо буквосполучення «дз» та слів з ним. Переведення друкованих речень у писані» (Гапоненко Л.І.) та 2 класі за темою «Повторення вивчених таблиць множення і ділення. Розв’язування задач на ділення і складених задач на 3 дії за поданим планом» (Карпенко В.М.). На засіданні були розглянуті питання наступності математичної освіти у початковій та середній ланці, порядку організованого закінчення 2011-2012 навчального року.

Переглядів: 539 | Додав: ZaloginaNM | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 289 290 291 292 293 ... 322 323 »

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024