Головна
Реєстрація
Вхід
Сб
20.04.2024
12:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

11:51
Обласний зональний етап щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» серед учнів закладів загальної середньої освіти з волейболу

    23 листопада 2017 року у Валківському ліцеї ім. О. Масельського та ДЮСШ «Спорт для всіх» відбулися змагання обласного зонального етапу «Спорт протягом життя» з волейболу серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Харківської області. Участь у змаганнях взяли 6 команд хлопців та 6 команд дівчат з Валківського, Краснокутського, Богодухівського, Коломацького, Красноградського,  Кегичівського районів.  Всього сто тридцять учнів.
     До складу збірної команди Валківського району увійшли хлопці та дівчата з Валківського ліцею ім. О. Масельського,  Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та хлопці із Старомерчицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
    Серед команд дівчат І місце зайняла команда Кегичівського району , ІІ місце у дівчат з Богодухівського району, ІІІ місце посіла команда  Красноградського району , яка у грі за третє місце перемогла дівчат з Валківського району. Волейболістки Валківського району зайняли четверте місце.
   Серед команд хлопців І місце посіла збірна Коломацького району, ІІ – у Красноградського району.
   Щоб визначити третє місце, суддівській колегії необхідно було рахувати кількість забитих та пропущених м’ячів відразу у трьох команд, оскільки  команди з Валківського, Богодухівського та Кегичівського районів набрали однакову кількість очок.
  Після підрахунку з’ясувалося, що ІІІ місце у спортсменів з Кегичівського району, 4 – у Богодухівського, 5 – у Валківського.
    

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 425 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024