Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
29.03.2024
08:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

08:08
Педагогічна майстерня вихователя

 

  19 лютого 2014 року на базі Валківського дошкільного навчального закладу (ясла-садка) «Веселка» відбулася педагогічна майстерня вихователя за темою «Концептуальні позиції Базового компонента дошкільної освіти щодо логіко-математичного розвитку дошкільнят та підготовки їх до школи».
  На початку засідання семінару вихователі району переглянули відеофільм «Логіко-математичний розвиток дітей у сім’ї» (Бородіна І.В., в.о. завідувача Валківського ДНЗ «Веселка») та пройти анкетування «Чи ощадливі ви ?». 
Під час наукового блоку вихователі були ознайомлені з презентаціями «Концептуальні позиції Базового компонента дошкільної освіти щодо логіко-математичного розвитку старшого дошкільного віку» (Діжиченко Н.В., вихователь Валківського ДНЗ «Берізка»), «Координація і коригування діяльності педагогів щодо реалізації перспективного планування і впровадження економічної освіти в ДНЗ» (Зюбан Т.Г., вихователь-методист Валківського ДНЗ «Веселка»), «Логіко-математичний розвиток дітей молодшого та старшого дошкільного віку в різних видах діяльності» (Деркач О.О., Ярошева І.М., вихователі Валківського ДНЗ «Веселка»), «Формування соціально-економічної особистості разом з батьками» (Білостоцька Л.І., вихователь Валківського ДНЗ «Веселка»).
У рамках науково-практичного блоку вихователі переглянули інтегровані заняття у старших групах за темою «Світ, в якому я живу» (Кобзар В.П., вихователь) та «Клуб розумних та кмітливих» (Багірова В.А., вихователь).
  В нетрадиційній формі з вихователями району було проведено самоаналіз та обговорення проведених занять (Олійник Н.О., методист РМК).
  Цікавим став для присутніх практичний блок, де вихователі району були активними учасниками різноманітних математичних ігор (Вус С.А., Ярошева М.І., вихователі Валківського ДНЗ «Веселка»).
  На завершення семінару вихователі мали змогу отримати рекомендації від практичного психолога Валківського ДНЗ «Веселка» Дем’яненко С.О. «Гроші в особистому розвитку дитини» та взяли активну участь у підсумково-рефлексійному блоці у формі відкритого мікрофону «Що я придбав на семінарі ?».
Категорія: Поточні події | Переглядів: 775 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024