Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
19.04.2024
17:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

14:54
Семінар-практикум з елементами тренінгу для завідувачів закладів дошкільної освіти та керівників НВК

    28 лютого 2018 року на базі Валківського ДНЗ «Берізка» відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу для завідувачів закладів дошкільної освіти та керівників (заступників) навчально-виховних комплексів «Співпраця учасників освітнього процесу в умовах педагогіки партнерства» за участю Олійник Н.О., Борисенко У.В. – методистів районного методичного кабінету відділу освіти, Дем’яненко С.О. - практичного психолога Валківського ДНЗ «Веселка», Сіренко Н.В. – вихователя-методиста, Сьоміної А.В. – практичного психолога, Матющенко Г.П. – музичного керівника Валківського ДНЗ «Берізка».
   Метою заходу було підвищення рівня професійної компетентності педагогів на засадах педагогіки партнерства, формування навичок конструктивної взаємодії, саморегуляції, збереження психічного здоров’я, мотивація кожного на особистісний та професійний ріст.
Семінар-практикум був поділений на блоки (організаційний, інформаційний, практичний та рефлексійний).
    В рамках інформаційного блоку практичні психологи через презентаційні матеріали розкрили поняття: «педагогіка партнерства», стилі керівництва, ознаки згуртованого колективу, мистецтво спілкування, конфлікти, стратегії поводження в конфлікті та переглянули кінолекторій на тему «Позитивне мислення».
   Під час практичного блоку завідувачі ДНЗ виконували інтерактивні форми роботи (вправи, ігри, творчі завдання) спрямовані на формування позитивної самооцінки й усвідомлення унікальності особистості кожної людини, розвиток позитивного мислення; формування уміння працювати в команді та навчитися будувати відносини з колегами на основі поваги і довіри; актуалізацію особистісного потенціалу учасників для самовдосконалення та саморозвитку.
   Під час рефлексійного блоку завідувачі дошкільних закладів виконали вправу «Тепло долонь».

Категорія: Поточні події | Переглядів: 536 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024