Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
26.04.2024
10:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

13:45
Серпневий педагогічний форум

              

   29 серпня 2018 року у Валківському ліцеї імені О.Масельського відбувся серпневий педагогічний форум для керівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів за темою: «Шляхи реалізації нового Закону України «Про освіту» в контексті забезпечення сталого розвитку України та її європейського вибору», на якому підбили підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти за 2017/2018 навчальний рік та завдання на 2018/2019 навчальний рік.
   Учасників серпневої педагогічної конференції з початком нового навчального року вітали керівники району – голова райдержадміністрації Віктор Войтенко, голова районної ради Віталій Оноша, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча.
   Участь у заході взяли директори загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району, завідуючі дошкільних навчальних закладів, вчителі та вихователі.
   Про підсумки минулого навчального року, здобутки та перемоги валківської освітньої галузі – учнів, педагогів, навчальних закладів йшлося у доповіді начальника відділу освіти райдержадміністрації Вікторії Новосел. Відзначивши всіх освітян та навчальні заклади, які у навчальному році 2017/2018 здобули перемоги на районному та обласному рівнях, Вікторія В’ячеславівна окреслила також надзвичайно відповідальні завдання нового навчального року в рамках реформи освіти, продовження розвитку вже започаткованої інклюзивної освіти в районі та впровадження першого етапу реформи освіти - «Нової української школи» у навчальних закладах Валківщини.
   Під час заходу голова райдержадміністрації Віктор Войтенко спільно з головою районної ради Віталієм Оношою вручили почесні грамоти та подяки кращим освітянам району, вчителям, вихователям – переможцям конкурсів професійної майстерності та педагогам, які виховали учнів-переможців учнівських олімпіад різних рівнів.
Начальник відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Новосел висловила особливі слова щирої вдячності очільникам району Віктору Войтенку та Віталію Оноші та вручила їм Почесні Грамоти відділу освіти райдержадміністрації за системну допомогу та всебічну підтримку і сприяння розвитку галузі освіти в районі.
   Поядками відділу освіти райдержадміністрації відзначені також перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча, заступник голови районної ради Юрій Яцина та керуюча справами районної ради Тетяна Котенко.
   Від всієї освітянської ланки начальник відділу освіти Вікторія Новосел щиро подякувала районній владі, всім депутатам районної ради, міському, селищним, сільським головам та місцевим радам, численним спонсорам за ту відчутну допомогу, яку заклади освіти отримали протягом 2017/2018 навчального року та під час підготовки до нового, за сприяння проведенню ремонтних робіт та зміцнення матеріально-технічної бази шкіл, дитячих садків, БДЮТу, за участь у ремонті закладу оздоровлення та відпочинку «Ялинка» та придбання путівок для оздоровлення дітей.

 

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 436 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024