Головна
Реєстрація
Вхід
Вт
19.03.2024
12:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

08:52
Участь начальника відділу освіти, молоді та спорту Наталії Трусової у нараді в районній державній адміністрації

      На Валківщині здійснюються всі заходи щодо запобіганню поширення коронавірусної інфекції. Про це говорили на позачерговому засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Валківського району. Зокрема, призупинено освітній процес в навчальних закладах, призупинено роботу дитячих культурно-розважальних закладів, обмежено роботу культурних  закладів району. Таку інформацію надали присутні на засіданні завідувач сектору культури Валентина Шевченко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Трусова.
     Заступник міського голови Ігор Нізельковський повідомив, що проводиться щоденна дезінфекція спеціальними розчинами соціального міського автобусу. Як проінформував Володимир Крамар,заступник директора АТ "АТП 16341", здійснюється санація хлорованими розчинами транспорту міжміського і внутрішньорайонного сполучення.
      Що ж стосується медицини, то медична галузь району повністю готова для роботи з попередження поширення захворювання. Як повідомив головний лікар КНП "Валківська центральна районна лікарня" Богдан Носатов, в наявності всі необхідні медичні препарати, безконтактні термометри, придбано тести для діагностування коронавірусної інфекції, розроблено чіткий алгоритм дій для медиків у разі виявлення небезпечного захворювання в районі.
     Підводячи підсумки засідання, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча, яка головувала на засіданні комісії, зазначила, що головне - це злагоджена координація дій відповідальних працівників, усвідомлення своєї відповідальності в межах своїх повноважень керівників всіх служб району та кожного на своєму місці. Важливим також є вчасне та правильне інформування населення про те, що не потрібно панікувати і необхідно зберігати спокій, адже ми готові протистояти поширенню інфекції, а ситуація знаходиться повністю під контролем органів влади. Не слід також забувати дотримуватися рекомендацій з особистої гігієни та перебування у громадських місцях.

Категорія: Поточні події | Переглядів: 526 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024