Головна
Реєстрація
Вхід
Вт
19.03.2024
06:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

16:49
Відкриття міні-проекту у Минківській філії Валківського ліцею ім.О.Масельського

   

   22 листопада 2018 року у Минківській філії Валківського ліцею імені Олександра Масельського відбулося урочисте відкриття міні-проекту «Забезпечення харчування учнів - основа здоров’я дітей та ознака нової української школи», який став одним з проектів-переможців цьогорічного обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у номінації «Добробут та розвиток громад» та вирішив задавнену проблему щодо забезпечення харчування учнів у шкільній їдальні. Саме реалізація цього проекту створила якісні умови та відкрила нові перспективи для розвитку освітнього закладу, територіальної громади та формування здорового і щасливого майбутнього покоління.
   На запрошення батьківської ради у святкових заходах взяли участь голова районної ради Віталій Оноша та його заступник Юрій Яцина, заступники голови райдержадміністрації Наталія Осадча та Оксана Степанова, сільський голова Наталія Михайлицька, депутат обласної ради Едуард Юрченко, головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Наталія Трусова, директор КЗ «Валківський ліцей ім. О. Масельського» Віра Грєхова, депутат районної ради Микола Лісовин.
   В рамках реалізації міні-проекту «Забезпечення харчування учнів - основа здоров’я дітей та ознака нової української школи» проведено капітальний ремонт приміщення та відкрито шкільну їдальню, якої до цього часу на території школи не було. Для цього придбано і встановлено необхідні комунікації та обладнання. Завдячуючи впровадженню проекту здійснилася мрія минківських школярів та їх батьків і відтепер учні місцевого навчального закладу забезпечені якісним гарячим харчуванням.
   Сертифікат, який засвідчує успішну реалізацію міні-проекту, завідувачу Минківської філії КЗ «Валківський ліцей ім. О. Масельського»  Ніні Курильчик вручив депутат Харківської обласної ради, член Конкурсного комітету Едуард Юрченко.
   Керівник Валківського ліцею ім.. О. Масельського Віра Грєхова щиро дякувала всім, завдяки чиєї небайдужості та особистої участі стала можливою реалізація цього проекту, а особливі слова подяки – сільському голові та керівнику філії.
  Презентація цього успішно реалізованого міні-проекту пройшла на високому організаційно-змістовному рівні, стала центром і яскравою подією культурно-освітнього значення, за масової участі учасників навчально-виховного процесу, мешканців громади та чудової підготовленої учнями концертної програми.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 379 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024