Головна
Реєстрація
Вхід
Сб
20.04.2024
01:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

10:15
Вітання з Днем Гідності та Свободи

Шановні освітяни!

 Щиро вітаємо Вас з Днем Гідності та Свободи!

Саме цього дня розпочалися події, що продемонстрували всьому світу справжніх українців – гідних, сильних духом, волелюбних та небайдужих. У цей знаменний і величний день ми з гордістю говоримо про те, що українці - це народ, який у сучасний період новітньої історії боротьби за утвердження української державності зробив свій європейський вибір і заслуговує поваги світової спільноти. Події, що відбувались з нашим суспільством та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців. Це надзвичайно важкий період та іспит для нашої країни, коли люди продемонстрували свою любов і відданість Батьківщині, гідність, своє прагнення до свободи.
   Сьогодні ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності наших співвітчизників, які восени 2004 року та в листопаді 2013 року — лютому 2014 року стали на захист  демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
Ми не маємо морального права забути  подвиги учасників Революції Гідності, учасників АТО,   які відстоюють цілісність та свободу нашої держави в нелегкі часи сьогодення.  Низько вклоняємось героям Небесної сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній та незалежній Україні. Їх подвиг неоціненний.
Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.
Нині ми йдемо нелегким шляхом, демонструючи свою гідність та прагнення до свободи. Разом – ми сила, а наше суспільство здобуло право на зміни.
Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.
Від щирого серця бажаємо всім нам мирного неба,  родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

Слава українському народу!   Слава Україні!

 

Начальник відділу освіти                                    Голова Валківської районної
Валківської районної                                           організації профспілки працівників
державної адміністрації                                       освіти і науки України

 

                            В.В. Новосел                                                                     О.Д. Бабенко

 

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 465 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024