Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
29.03.2024
15:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

14:52
Активно продовжується підготовка до літньої оздоровчої кампанії

   Питання організації та проведення підготовки до літньої оздоровчої кампанії - 2018 дітей та підлітків обговорили учасники розширеної наради, яка відбулася 25 квітня, під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Войтенка.  У заході взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча, голова районної ради Віталій Оноша, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Ольга Бабенко, керівники ряду підприємств, установ, організацій разом з головами профспілкових комітетів, представники структурних підрозділів райдержадміністрації. Відкриваючи нараду Віктор Войтенко зазначив, що важливим завжди, а особливо актуальним влітку, є завдання збереження та зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров’я дітей, забезпечення повноцінного, гармонійного розвитку. Саме тому усім причетним службам слід ретельно готуватись до літньої оздоровчої кампанії, особливу увагу звернувши на дітей пільгових категорій.
  Перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча в ході наради зазначила, що підготовка до оздоровчої кампанії розпочалась ще на початку року і ведеться системно та планово, пріоритети розставлено, завдання окреслено  й доведено до ряду служб. Головне, на що зараз у першу чергу слід спрямувати роботу – це придбання путівок у наш позаміський заклад оздоровлення «Ялинка». Завдяки спільним зусиллям органів влади з минулого року він  зазнав докорінних змін у кращу сторону і в плані матеріально-технічного стану, і в плані виховної роботи та змістовності дозвілля відпочиваючих. Діти, які оздоровлювались тут у минулі роки,  залюбки виявляють бажання приїздити сюди знову. Тому усім керівникам і профспілкам нашого району треба активно попрацювати у даному напрямку, підкреслила вона.
  В ході наради також було заслухано пропозиції, зауваження, побажання усіх запрошених представників профспілок та окреслено головне завдання – провести оздоровчу кампанію 2018 року у Валківському районі на найвищому рівні.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 360 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024