Головна
Реєстрація
Вхід
Сб
20.04.2024
00:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:51
Церемонія нагородження переможців та призерів конкурсу "Я - депутат місцевої ради"

             

  18 травня 2017 року в залі пленарних засідань Валківської районної ради відбулася церемонія нагородження переможців та призерів Конкурсу «Я – депутат місцевої ради», започаткованим та проведеним Благодійним фондом соціального розвитку Харківської області. Присутніх вітали керуюча справами Валківської районної ради Котенко Т.М., заступник голови районної державної адміністрації Н.М. Осадча начальник відділу освіти районної державної адміністрації В.В. Новосел та голова Правління Благодійного фонду Є.В. Шаповал.  
  Учні загальноосвітніх навчальних закладів надіслали на адресу Фонду понад 60 робіт. Як зазначив голова Правління Благодійного фонду Євген Шаповал, загальний рівень робіт свідчить про значний творчий потенціал учнів, їх обізнаність у тематиці місцевого самоврядування, активну життєву позицію та небайдужість до сьогодення та майбутнього рідного краю. Членами журі було визначено 30 переможців та призерів на рівні загальноосвітніх навчальних закладів, які отримали Дипломи та цінні подарунки (електронні ґаджети) від Благодійного фонду соціального розвитку Харківської області. 
    За підсумками конкурсу переможцями найкращих робіт стали:
I місце - Мартинова Анастасія,  учениця Старомерчицької загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів.
II місце - Онацькій Артем, учень Серпневого навчально-виховного комплексу.
III місце – Дорош Анастасія, учениця Вискокопільської загальноосвітньої   школи І –ІІІ ступенів.

    Вони також отримали сертифікати, які надають перевагу при наборі абітурієнтів до Української Академії Лідерства. 
  В церемонії нагородження та привітанні переможців взяли участь представники районного керівництва, які висловили вдячність Благодійному фонду та її керівнику Євгену Шаповалу за організований захід та вручили спільну Подяку районної ради та райдержадміністрації за небайдужість до суспільних процесів в регіоні, ефективну співпрацю з органами місцевого самоврядування у підвищенні рівня обізнаності депутатів місцевих рад та посадових осіб місцевого самоврядування з питань місцевого розвитку, всебічне сприяння розвитку місцевих територіальних громад Валківщини, цілеспрямовану роботу з виховання підростаючого покоління та започаткування творчого конкурсу для учнівської молоді «Я – депутат місцевої ради».

Список переможців Конкурсу завантажити
 

Переглядів: 418 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024