Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
19.04.2024
21:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:22
Хай канікули будуть безпечними

   

   Літні канікули - найулюбленіша пора, яку завжди з нетерпінням чекають діти. Адже це найдовший період відпочинку, нових пригод, подорожей, знайомств. Але під час літнього відпочинку саме батькам необхідно пам’ятати, що для збереження здоров’я дітей, відновлення їх життєвих сил шляхом якісного, повноцінного оздоровлення, необхідний перш за все догляд за ними.
   Тому з метою уникнення надзвичайних ситуацій, попередження дитячої бездоглядності та вчинення правопорушень, підвищення знань батьків про безпеку під час літніх канікул службою у справах дітей райдержадміністрації проводиться профілактична робота з різними категоріями сімей. Проводяться бесіди, адресне консультування сімей під час виїздів на території місцевих рад, виховні заходи з дітьми в ДОТ «Ялинка». Разом з громадськими об’єднаннями, працівниками Валківського відділу поліції, фахівцями РЦ СССДМ проводяться патрулювання міста у вечірній час.
   А щоб відпочинок і настрій під час нього були не зіпсовані, і батькам, і дітям необхідно дотримуватись елементарних правил безпеки. Ось основні з них.
   Дотримуйтесь правил дорожнього руху; правил електробезпеки; правил протипожежної безпеки; правил поведінки на воді; правил поведінки з вибухонебезпечними предметами.
   Також нагадуємо батькам про те, що дітям, не можна затримуватисяся на вулиці пізніше 22 години без догляду  дорослих, категорично забороняється:
- контактувати з незнайомими людьми;
- ходити по будівництву;
- відвідувати водоймища без нагляду дорослих;
- розпалювати вогнища у лісі;
- їздити на велосипеді по проізджій частині дороги;
- вживати тютюн, алкоголь, наркотики;
- збирати незнайомі гриби та ягоди.
   Шановні батьки! Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Знаходьте час на відверту розмову з дітьми. Пам’ятайте, ці хвилини вимірюються ціною життя, тому дітям необхідно давати чіткі знання і вміння, як діяти у тій чи іншій ситуації.

 

 

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 250 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024