Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
19.04.2024
02:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

16:55
Коментар начальника відділу освіти райдержадміністрації Вікторії Новосел з нагоди Дня Гідності та Свободи

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Це визначна дата вшанування величі духу народу України, його відданості й цілеспрямованості у відстоюванні ідеалів демократії, прав і свобод людини.

День Гідності та Свободи – це не просто державне свято, це історія боротьби за нашу ідентичність, волю і свободу, за наші права і погляди; це історія становлення українського народу як нації, оновленої та незалежної. 5 років тому люди України зробили єдиний вибір, і деякі з них пожертвували заради нього власним життям.

 Ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси. Завзяття творців української державності і героїзм нинішніх поколінь довели, що ми є господарями на своїй землі.

Україна - це територія гідності і свободи. У цей знаменний і величний день ми з гордістю говоримо про те, що українці – це народ глибоко патріотичний, з високим почуттям гідності і непереборним духом свободи та заслуговує на повагу світової спільноти.

Гідність та Свобода є одвічними цінностями людства, які нерозривно пов’язані з такими поняттями як рівність, законність, демократія, права людини. Революція Гідності відбулася не лише в політичному житті країни. Передовсім вона відбулась у нас самих, у нашій свідомості. Для всіх нас Україна – територія гідності і свободи!

Низько вклоняюсь героям Небесної сотні, подвиг яких має стати для кожного прикладом мужності, патріотизму та свободи духу! Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю та прикладом для майбутніх поколінь.

Любов до Вітчизни єднає нас нескорених у боротьбі з агресором, у боротьбі за свободу, гідність, право на світле майбутнє для нас і наших нащадків. А нашим громадянським обов’язком перед ними є будування нової, процвітаючої та незалежної Української держави.

 Ми повинні всіма своїми помислами та справами утверджувати злагоду й суспільну гармонію в рідній країні, розбудовувати нову європейську державу.

Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

Нині ми йдемо нелегким шляхом, демонструючи свою гідність та прагнення до свободи. Разом – ми сила, а наше суспільство здобуло право на зміни.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 334 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024