Головна
Реєстрація
Вхід
Ср
17.04.2024
00:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

17:02
Конкурс «Кращий вихователь Валківщини» у 2018 році

 

   

   8 лютого 2018 року на базі Валківського ДНЗ «Берізка» (завідувач Гамоліна О.В.) зібралися кращі педагоги-дошкільники – учасники конкурсу  “Кращий вихователь Валківщини” у 2018 році. На заході були присутні представники районного методичного кабінету відділу освіти районної державної адміністрації,  керівники та працівники  дошкільних навчальних закладів, ветерани освітянської  ниви.
   Учасників конкурсу вітали Осадча Наталія Миколаївна – перший заступник голови районної державної адміністрації, Котенко Тетяна Микитівна – керуюча справами районної ради, Новосел Вікторія В’ячеславівна – начальник відділу освіти  районної державної адміністрації, Трусова Наталія Іванівна – головний спеціаліст відділу освіти  районної державної адміністрації.
   Вихователі мають справу з найскладнішим, неоціненним, найдорожчим, що є в житті - з маленькою людиною. Від вихователів, від їхнього вміння, майстерності, мистецтва, мудрості залежить з якими знаннями дитина прийде у великий світ та якою буде її подальша дорога.
  Цей конкурс є одним із заходів плану методичної роботи з педагогічними кадрами  дошкільних закладів району та орієнтований на підвищення професійного рейтингу вихователів серед колег, батьків і громадськості.
   У Конкурсі приймають участь 6 найкращих вихователів району.
  Члени журі та гості заходу мали змогу переглянути заняття «Іменини Мухи-Цокотухи» в молодшій групі «Калинка»  - вихователь Високопільського ДНЗ (дитячий садок) «Сонечко» Перець Світлана Олександрівна.
   Друге заняття – в середній  групі «Пізнайко» на тему: «У пошуках піщаної країни» - вихователь Мельниківського ДНЗ Бобро Лариса Володимирівна.
   Третє заняття «У музей грати – рідний край пізнавати» в старшій групі «Дзвіночки» - вихователь Валківського ДНЗ (ясла-садок) «Веселка» - Тарасевич Любов Леонідівна.
   З якими ідеями вихователі ідуть до своїх вихованців і якими методами вчать їх життєвим премудростям нам розкрив наступний етап Конкурсу, в ході якого кожен педагог презентував власний досвід роботи та власноруч виготовлений посібник:
- вихователь Старомерчицького ДНЗ «Золотий півник» Дрига Світлана Володимирівна яка представила досвід роботи «Впровадження уроків мислення та милування в природі за Василем Олександровичем Сухомлинським»;
- вихователь Валківського ДНЗ  «Берізка» Лебедкова Марина Олександрівна презентувала власний досвід роботи «Організація вивчення англійської мови в дошкільному навчальному закладі»;
- вихователь Ков’язького навчально-виховного комплексу Роженко Марина Анатоліївна представила свій досвід роботи «Формування уявлень про світ природи, як важливий аспект у вихованні особистості дошкільника через казку».
    Рівень теоретичної підготовки зі знання педагогіки та психології  учасниці показали через написання контрольної роботи.
   Перший день конкурсу наблизився до кінця. День важкої, але плідної праці. Велика вдячність і учасникам, і членам журі. Продовження конкурсу 9 лютого 2018 року о 9 годині.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 444 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024