Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
26.04.2024
02:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

18:11
Конкурс «Кращий вихователь Валківщини» у 2019 році

                  

    7-8 лютого 2019 року на базі Валківського ДНЗ «Веселка» (завідувач Бородіна І.В.) відбувся конкурс «Кращий вихователь Валківщини» у 2019 році «Планета зірок». На заході були присутні представники районного методичного кабінету відділу освіти районної державної адміністрації,  керівники та працівники  закладів дошкільної освіти.
   Учасників конкурсу вітали керівники району Віктор Войтенко та Віталій Оноша, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча, начальник відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Новосел, Валківський міський голова Валерій Скрипніченко, секретар Валківської міської ради Антоніна Кривич.   
   Даний конкурс є одним із заходів плану методичної роботи з педагогічними кадрами  закладів дошкільної освіти району та орієнтований на підвищення професійного рейтингу вихователів серед колег, батьків і громадськості.  
    У Конкурсі приймали участь 5 найкращих вихователів району.
   Рівень теоретичної підготовки теорії і методики дошкільного виховання, педагогіки, психології учасниці показали через написання контрольної роботи,
представлення портфоліо учасника та відео педагогічного портрету.
   Члени журі та гості заходу мали змогу переглянути заняття:
- «У Маші на подвір’ї» в групі «Горобинка» для дітей 4-го року життя - вихователь Високопільського ДНЗ  «Сонечко»  Лукавенко Катерина Миколаївна.
- «Цікава мандрівка з Лунтиком » в групі  «Вишеньки» для дітей 5-го року життя - вихователь  Валківського ДНЗ  «Берізка» Носатенко Світлана Миколаївна.
- «В гості до Совусі - Мудрусі» в групі «Зайчик» для дітей 6-го року життя -
вихователь  Серпневого  НВК Османова Лариса Миколаївна.
- «Тигренятко,яке не вміло ричати» в групі «Зірочка» для дітей 4-го року життя  - вихователь  Старомерчицького ДНЗ  «Золотий півник» Неруш Катерина Геннадіївна.
- «Картини Зими» в групі  «Вишеньки» для дітей 5-го року життя - вихователь Сидоренківського ДНЗ «Барвінок»  Чопик Леся Богданівна.
      З якими ідеями вихователі ідуть до своїх вихованців і якими методами вчать їх життєвим премудростям нам розкрив наступний етап Конкурсу, в ході якого кожен педагог презентував власний досвід роботи, власноруч виготовлений посібник та провів майстер-клас:
- вихователь Сидоренківського ДНЗ «Барвінок»  Чопик Леся Богданівна «Національно – патріотичне виховання дошкільників засобами мистецтва».
- вихователь Старомерчицького ДНЗ «Золотий півник» Неруш Катерина Геннадіївна «Вплив розвитку артикуляційної моторики на формування звукової культури мовлення у дітей дошкільного віку».
- вихователь Серпневого НВК Османова Лариса Миколаївна «Єкологічне виховання дітей дошкільного віку».
- вихователь Валківського ДНЗ  «Берізка» Носатенко Світлана Миколаївна «Розвиток мислення на заняттях з логіко – математичної діяльності».
- вихователь Високопільського ДНЗ  «Сонечко»  Лукавенко Катерина Миколаївна «Сенсорний  розвиток дітей дошкільного віку».    
    Вихователі мають справу з найскладнішим, неоціненним, найдорожчим, що є в житті - з маленькою людиною. Від вихователів, від їхнього вміння, майстерності, мистецтва, мудрості залежить з якими знаннями дитина прийде у великий світ та якою буде її подальша дорога.
    Музичні вітання були феєричним завершенням конкурсу  “Кращий вихователь Валківщини” у 2019 році «Планета зірок» від вихованців Валківського ДНЗ «Веселка», які виконали хореографічні композиції з барабанами, «Квітни земля», «Танець зірок», учнів КЗ «Валківський ліцей імені О.Масельського» Насті Грабовської та Ков'язького НВК Богдана Балабана.
   Бажаємо всім учасникам конкурсу «Кращий вихователь Валківщини» успіхів та чекаємо остаточних результатів.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 515 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024