Головна
Реєстрація
Вхід
Вт
23.04.2024
21:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

13:38
Методичний семінар-тренінг для фахівців дошкільної освіти

   12 -13 квітня 2018 року на базі Валківського ДНЗ «Веселка» (завідувач Бородіна І.В.) відбувся  методичний семінар-тренінг щодо впровадження проекту «Впевнений старт» (освітня програма для дітей старшого дошкільного віку та навчально-методичне забезпечення) для завідувачів ДНЗ,вихователів-методистів, вихователів ДНЗ (НВК).
   Метою заходу було показати переваги та можливості роботи за програмно-методичним комплектом «Впевнений старт».
   Під час організаційного блоку практичним психологом Валківського ДНЗ «Веселка» - Дем’яненко С.О. проведено вправи «Слово настрою», «Асоціації», яка створила доброзичливу атмосферу та налаштувала педагогів на творчу , плідну діяльність.
   Тренерами  Вус С.А., Попельнух О.П. – вихователями Валківських ДНЗ «Веселка», «Яблунька» проведено анкетування «До», руханку «Єднаймося» та визначені  правила  проведення семінару-тренінгу.
     У ході науково-практичного блоку тренерами  через  презентаційні матеріали   представлено зміст (теоретичне підгрунтя) та практичне використання всіх складових навчально-методичного комплекту – «Впевнений старт: «Книга для вихователя», «Книга для дошкільника», «Альбом з художньо-творчої діяльності», «Книга для батьків» та інформаційний портал. В рамках даного блоку  музичним керівником  Валківського ДНЗ «Веселка» Дудкою С.В.  з вихователями проведено  ритмічні руханки «Побажаємо добра», «Малюємо світ».
   Протягом практичного блоку педагоги мали змогу змоделювати та продемонструвати на основі планування «Впевнений старт: «Книга для вихователя» різні форми роботи з дітьми упродовж дня за певною темою: «Коло друзів». Педагоги відзначили значні переваги програмно-методичного комплекту «Впевнений старт».
   Під час  підсумково-рефлексійного блоку тренерами  проведено анкетування «Після» та практичним психологом (Дем'яненко С. О.) вправу «Коло вражень».

Категорія: Поточні події | Переглядів: 502 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024