Головна
Реєстрація
Вхід
Вт
19.03.2024
07:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:29
Молодь Валківщини за легальну зайнятість

   Під таким гаслом сьогодні  на центральній площі міста Валки біля інформаційного стенду «Центр міста – центр інформації» відбувся Флешмоб щодо переваг легальної зайнятості, приурочений  «Тижню права».  
   Участь у заході взяла перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча, голова районної ради Віталій Оноша, державний інспектор ГУ Держпраці у Харківській області Наталія Щербіна, методист районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації Наталія Заворотня, директор Валківської ЗОШ  І-ІІІ ступенів Світлана Крикун, педагог-організатор даного закладу Наталія Цікало та учні школи.
   «Мета Флешмобу  - привернення уваги громадян до проблеми неофіційної зайнятості, а також  переваги легального  працевлаштування.  Згідно з Конституцією України кожна людина має право на працю, яку вона вільно обирає або на яку вільно погоджується. Але ще чимало громадян живуть днем нинішнім, тому останнім часом усе частіше доводиться стикатися з таким негативним явищем, як використання найманої праці громадян без оформлення трудових відносин – «тіньовою» зайнятістю. «Тіньова» зайнятість і «тіньова» заробітна плата (так звана «зарплата в конвертах») – явища, що, на жаль, міцно увійшли в наше життя та набули значних масштабів. Це не лише серйозна соціальна, але й економічна проблема України.
   В такий нелегкий час для України, якщо ми свідомі громадяни нашої держави, ми маємо обирати легальну зайнятість. Тільки сплачуючи податки, ми підтримуємо економіку своєї країни, зміцнюємо її обороноздатність, підтримуємо українську армію, а це безпека наших дітей та чоловіків.
   Наше завдання – переконати громадян, щоб вони свідомо не погоджувались на пропозицію роботодавців отримувати неофіційну заробітну плату», - зазначила в ході заходу  Наталія Осадча.
  По закінченню акції учні Валківської ЗОШ І-ІІІ ступенів роздали пересічним громадянам буклети з інформацією  про переваги отримання легальної заробітної плати і можливості контролю за роботодавцем.
 

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 427 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024