Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
18.04.2024
09:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

10:41
Нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів з питань дотримання правил пожежної безпеки

  

   30 листопада 2017 року на базі відділу освіти голова Валківської районної державної адміністрації В.І. Войтенко провів нараду з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів з питань дотримання правил пожежної безпеки.
   У заході взяли участь  голова районної ради В.П. Оноша, перший заступник голови райдержадміністрації Н.М.Осадча, начальник відділу освіти райдержадміністрації В.В. Новосел, начальник Валківського відділу ГУ ДСНС У Харківській області О.О.Крещук. Працівники Валківського відділу ДСНС України в Харківській області акцентували увагу на недоліках, які були встановлені за результатами перевірки навчальних закладів району. Крім цього, вони звернули увагу на проведенні практичних занять із пожежної безпеки у освітніх закладах, відпрацюванні алгоритму дій у разі виникнення пожежі. Також вони надали присутнім консультацію щодо усунення порушень, виявлених під час перевірок навчальних закладів та нагадали про трагічні наслідки пожежі, що сталася в дитячому таборі «Вікторія», м. Одеса.
   Крім того, в ході наради директорами шкіл піднято питання реформування місцевого самоврядування, а саме, об’єднання територіальних громад. Голова  райдержадміністрації підкреслив,  що виключно спільними зусиллями і у форматі відкритого діалогу наш район  здатен пройти процес об’єднання і створити самодостатню, заможну,  єдину громаду у межах району, зберегти його географічні рамки і спільне історичне надбання.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 460 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024