Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
28.03.2024
15:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

17:25
Районне методичне об’єднання з художньо-продуктивної діяльності для вихователів ДНЗ (НВК)

   12 грудня  2018 року на базі Валківського ДНЗ (ясла-садок) «Яблунька» (завідувач Крупка Н.М.) відбулося районне методичне об’єднання з художньо-продуктивної діяльності  для вихователів  закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів району за темою: «Світ народного мистецтва».
   Під час організаційного блоку з вихователями району була проведена вправа «Ялинка очікувань» (методист РМК - Олійник Н.О.) та проведена екскурсія по дошкільному навчальному закладу (завідувач Валківського ДНЗ «Яблунька» - Крупка Н.М.).  
    В рамках науково-практичного блоку вихователями було переглянуті інтегровані заняття у різновіковій групі  «Помічники святого Миколая » (вихователь  - Твердохліб Л.А.) та у старшій групі «Якось у казці» (вихователь – Лазаренко В.В.). В нетрадиційній формі проведено самоаналіз та аналіз заняття (методист РМК, Олійник Н.О.).  Під час даного блоку було представлено презентаційні матеріали « Яворівський розпис, як вид декоративного мистецтва» (вихователь Старомерчицького ДНЗ «Золотий півник» - Тимченко С.Г.),  «Яворівська забава – казка для дітей, втіха для дорослих» (вихователь Сніжківського ДНЗ  «Ромашка» - Панасенко В.М.).
    Протягом  практичного блоку вихователі мали змогу прийняти активну участь в  майстер-класі: «Світ  народного мистецтва.Яворівський  розпис» (вихователь Валківського ДНЗ «Яблунька» - Конікова О.Ю.)  та  у майстерні талантів - розмальовування іграшок вихователями закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів району.  
    Вихователі із задоволенням переглянули виставку  на якій були представлені власноруч виготовлені  новорічні іграшки на ялинку в українському стилі.
   Під час підсумково-рефлексійного блоку з вихователями  була проведена вправа «В іграшках ялинка сяє, зі святами всіх вітає» (методист РМК - Олійник Н.О.).

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 514 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024