Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
25.04.2024
04:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

16:13
Районний семінар-практикум для вихователів закладів дошкільної освіти, НВК та філії

      

    13 листопада 2019 року на базі Валківського ДНЗ (ясла-садок) «Берізка» (завідувач Гамоліна О.В.) було проведено районний семінар-практикум для вихователів початківців та вихователів без фахової освіти «Підвищення  професійної компетентності вихователів щодо підготовки дітей навчанню елементів грамоти».
    На початку семінару учасники висловили свої сподівання на сьогоднішній захід під час вправи «Поділись з Пізнайко своїми очікуваннями» (практичний психолог Сьоміна А.В.).
    Під час науково-практичного блоку вихователі ознайомили педагогів району зі своїм досвідом:
- вихователь Старомерчицького ДНЗ «Золотий півник»  Неруш К.Г. ознайомила з особивостями проведеня в ЗДО артикуляційної гімнастики та провела  майстер-клас «У бабусі й дідуся»;
- вихователь Баранівського ДНЗ Старусьова Д.С. розповіла вихователям про особливості проведення дихальної гімнастики з дітьми дошкільного віку та надала можливість взяти участь у іграх на піддування відповідно до пір року;
- вихователь Гонтовоярського ДНЗ Рашевська Ю.О. ознайомила присутніх з іграми на розвиток дрібної моторики, які є у них в дошкільному закладі та продемонструвала деякі з них.
    Керівник районного методичного об’єднання Данильченко С.А. провела з вихователями району воркшоп «Кроки до успіху разом з Пізнайком», на якому учасники (педагоги-наставники та початківці) набували нові знання та навички в процесі динамічної групової роботи з питання навчання дітей старшого дошкільного віку елементів грамоти в закладах дошкільної освіти. Вихователь Валківського ДНЗ «Берізка» Зехова Н.С. ознайомила вихователів з з теоретичною інформацією «Подвійний наголос в словах. Омографи («слова-близнюки»)» та наголосила на тому що ми повинні знати як правильно вимовляти слова української мови та вчити дітей її любити.
    В нетрадиційній формі була проведена вправа «Відкритий мікрофон «Запитуйте – відповімо», коли вихователі мали можливість отримати відповідь у досвідчених педагогів, з питань, що їх хвилювали.
    На завершення семінару-практикуму підведені підсумки заходу та проведено рефлексію учасників «Що нового я взяла?».

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 396 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024