Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
19.04.2024
09:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:58
Районний семінар з LEGO-конструювання для вихователів закладів дошкільної освіти (НВК)

   20 квітня 2018 року на базі Валківського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Веселка» Валківської міської ради Валківського району Харківської області (завідувач Бородіна І.В.) пройшов районний семінар для вихователів закладів дошкільної освіти «Клуб веселих цеглинок LEGO-грай».
   Семінар розпочався вправою «Цеглинка сподівання». Під час науково-практичного блоку вихователь-методист - Зюбан Т.Г. виступила з презентацією «Формування національно-патріотичної свідомості дошкільників засобами LEGO-технологій» та представила відеопрезентацію «Древнє місто молоде – незабутні Валки».
   Протягом практичного блоку слухачі мали змогу переглянути розвагу з батьками у середній групі «Колобок» (вихователь - Кривенець І.В.), розвивальну-гру заняття у старшій групі «Сонечко» «В LEGO граємось, з LEGO розвиваємось» (вихователь - Барна А.В.), розвивальну гру у старшій групі «Горобинка» «Чарівний світ Космосу» (вихователь - Багмут Л.А.) та прийняли активну участь у майстер-класах «Від цеглини до цеглинки – у майбутнє України» та «Водний світ», де змогли попрацювати в команді та побували з допомогою LEGO конструктора моделі фонтану, акваріуму, пароплава та презентували їх.
   В рамках даного семінару Валківський ДНЗ «Веселка» ознайомив з відеопрезентацією «Вода в житті людини», мультиплікаційним фільмом «Кругообіг води в природі, або життя Краплинки», твором-есе «Роль архітектурного проекту «Водний світ» у нашому закладі», які були представлені на Всеукраїнському архітектурному проекті «Водний світ».
   Своїми враженнями від семінару слухачі поділилися під час вправи «Сонце радості».
  Всі присутні протягом заходу отримали масу позитивних емоцій, задоволення та новий досвід, який будуть втілювати зі своїми вихованцями та їх батьками.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 583 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024