Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
28.03.2024
13:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:45
Розпочато огляд закладів дошкільної освіти

      

     На виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації від 01.06.2020 № 60 «Про створення комісії для проведення оглядів закладів дошкільної освіти» 5 червня 2020 року був проведений огляд п’яти закладів дошкільної освіти.
    Огляд дошкільних закладів проводила комісія у складі: начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Трусова, головний лікар КНП «Валківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Марина Орлова, фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Валківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби Харківської області Ольга Чайка, методист з дошкільної освіти районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Надія Олійник.
      За результатом рішення комісії:
- Сніжківський ДНЗ «Ромашка» потрібно забезпечити ємкостю для утилізації ЗІЗ, облаштувати на вході місце для обробки рук,  попередні результати аналізу води позитивні, офіційне підтвердження очікується 9 червня. Тож до роботи заклад планує приступити з 10 червня.

- Валківський ДНЗ «Яблунька» необхідно надати копії протоколів лабораторних досліджень води питної, погодженого плану роботи закладу на літній оздоровчий період. Заклад буде відкрито після усунення недоліків.

- Валківський ДНЗ «Веселка» необхідно надати копії протоколів лабораторних досліджень води питної, погодженого перспективного меню на літній період, плану роботи закладу на літній оздоровчий період. Відновлення роботи закладу можливе після надання відповідних документів.

- Валківський ДНЗ «Берізка» необхідно облаштувати на вході місце для обробки рук, надати копії протоколів лабораторних досліджень води питної, погодженого перспективного меню на літній період, плану роботи закладу на літній оздоровчий період. У закладі не завершені згідно визначеного терміну ремонтні роботи. Відкриття закладу можливе після усунення недоліків.

- Старомерчицький ДНЗ «Золотий півник» заклад готовий до роботи. Відновлення діяльності закладу заплановано на 10 червня за умови підтвердження позитивного результату питної води в мережі.

     У п'яти перевірених закладх в наявності протиепідемічні заходи роботи на період карантиину, забезпечені паперовими рушниками, миючимиі та дезінфікуючими засобами, захисними масками, антисептиками,прибрані м'які іграшки, килими з довгим ворсом.

Нагадуємо: згідно чинного законодавства за створення максимально безпечних умов для вихованців та працівників у закладах дошкільної освіти відповідають засновники та керівники закладів.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 417 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024