Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
25.04.2024
19:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

14:12
Розширена робоча нарада з питань підготовки навчальних закладів району до нового навчального року та опалювального сезону

  

    20 липня 2020 року, в рамках підготовки навчальних закладів району до нового навчального року та опалювального сезону в районній раді за очільництва голови ради Віталія Оноші та за участю депутатів ради, міського, селищних, сільських голів та керівників окремих районних служб, установ, підприємств відбулася чергова робоча зустріч з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів.

     Про хід підготовки навчальних закладів до нового навчального року, стан виконання протипожежних заходів та кошти, направлені на їх виконання в якості співфінансування місцевими радами, присутніх інформувала начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Трусова.

    Про вимоги щодо забезпечення протипожежних заходів у школах та існуючі проблеми в розрізі навчальних закладів району доповів заступник начальника Валківського відділу ДСНС у Харківській області Сергій Наливайко.

    Про проходження перевірки якості води у школах, переобладнання шкільних харчоблоків відповідно до встановлених вимог та інші важливі питання керівники ЗОШ мали змогу обговорити із представником районного Управління Держпродспоживслужби Ольгою Чайкою. До розмови про якість води та проведення, за необхідності, промивки системи водопостачання навчального закладу доєднався директор КП «Вода» Борис Мирошниченко.

      Про вимоги до навчальних закладів з боку галузі охорони здоров’я щодо роботи та організації учбового процесу в рамках адаптивного карантину йшлося у повідомленнях головного лікаря КНП «Валківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Марини Орлової та головного лікаря КНП «Валківська ЦРЛ» Богдана Носатова. В ході розмови директори отримали також відповіді на запитання щодо проходження медоглядів педагогами та організації медогляду учнів. До моменту офіційного оголошення Мінохорони здоров’я та Міносвіти спільних рекомендацій щодо організації навчального процесу з 1 вересня залишаються відкритими питання щодо можливої необхідності присутності медпрацівників у закладах освіти, закупівлі дезінфікуючих засобів, ряд інших питань.

     Найбільше запитань викликало обговорення питання щодо забезпечення протипожежних заходів у шкільних приміщеннях, а саме: облаштування автоматичної пожежної сигналізації, встановлення блискавкозахисту та обробки вогнетривкими матеріалами дерев’яних конструкцій.

     З пропозиціями щодо вирішення озвучених в ході наради питань виступили депутати районної ради Віктор Войтенко, Геннадій Повстянко та керівники шкіл.
     За результатами наради головою районної ради Віталієм Оношою дані відповідні доручення щодо напрацювання відповідних пропозицій стосовно вирішення порушених проблемних питань для опрацювання їх в профільних постійних комісіях та внесення на розгляд чергової сесії районної ради, пленарне засідання якої відбудеться 7 серпня 2020 року.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 315 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024