Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
19.04.2024
00:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

10:00
Семінар для вихователів закладів дошкільної освіти, навчально-виховних комплексів та філії

 

     22 січня  2020 року на базі Валківського ДНЗ (ясла-садок) «Веселка» (завідувач Бородіна І.В.) було проведено семінар для вихователів закладів дошкільної освіти, навчально-виховних комплексів та філії у закладах дошкільної освіти, в яких відсутні музичні керівники, за темою: «Музична діяльність у закладах дошкільної освіти як один із засобів креативного розвитку дітей» з метою надання методичної допомоги вихователям  в удосконаленні  теоретичних, методичних та  практичних  засад музичного виховання й розвитку дітей.
     На початку семінару  присутніх вітали діти старшого дошкільного віку танцювальною композицією «Разом дружна ми сім’я» (музика Д.Тухманова).
    Музичний керівник Дудка С.В.  провела з вихователями вправу «Музичний калейдоскоп », під час якої  вихователі  створили мелодію нашої зустрічі.
     Під час інформаційного блоку Дудка С.В. ознайомила педагогів району з методикою проведення занять, свят, розваг та сучасними інноваційними підходами до музичного виховання дошкільників, батьків.
    У рамках семінару  вихователі  переглянули   заняття у старшій групі «Вишеньки» за темою: «Подорож музичними стежинами» (музичний керівник Дудка С.В.) та результат спільної діяльності музичного керівника Дудки С.В,  вихователя Бородіної І.В., дітей старшої групи: горизонтально-пластичний балет (пластик – шоу) «Зоряні грації».
    Протягом науково-практичного блоку  вихователі району мали можливість взяти активну участь у майстер-класі  Дудки С.В. «Музично-ритмічні рухи в освітній діяльності дітей» (у всіх вікових групах), яка також  презентувала музично-дидактичний матеріал, необхідний для використування через проведення різних форм роботи з дітьми, батьками, педагогами.
     На завершення семінару з  вихователями району було проведено вправу «Дзвіночок вражень», під час якої всі мали змогу  висловили свої думки щодо  нового та цікавого  в роботі з дошкільниками для формування практичних  умінь, навичок, розвитку творчих здібностей засобами музичного виховання.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 524 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024