Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
28.03.2024
16:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:37
Семінар-практикум для керівників загальноосвітніх навчальних закладів

18 лютого 2011 року відбувся семінар-практикум для керівників загальноосвітніх навчальних закладів з питань організації харчування учнів. Зокрема, були розглянуті питання: дотримання нормативних документів при організації харчування; загальні вимоги до раціонального харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах; санітарно-гігієнічні вимоги до харчоблоку; санітарно-гігієнічні умови постачання, безпеки, якості умов зберігання і реалізації продуктів харчування та продовольчої сировини; технологія приготування страв; санітарно-освітня робота в школі. Кожен учасник семінару мав змогу перевірити та поповнити свої знання щодо ведення документації та обрахунку енергоцінності продуктів харчування.

Переглядів: 669 | Додав: ZaloginaNM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024