Головна
Реєстрація
Вхід
Сб
20.04.2024
16:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:37
У парку «Сонечко» проходять заходи до Міжнародного Дня захисту дітей

         

    Сьогодні, 29 травня, у парку «Сонечко» у самому центрі міста Валки було проведено ряд заходів, присвячених Міжнародному  дню захисту дітей. Для усіх присутніх були представлені виступи з піснями і яскравими танцювальними номерами  у виконанні  юних талантів нашого району. Також було організовано ряд локацій. Зокрема,  усіх бажаючих з новинками дитячих книжок знайомили працівники дитячої бібліотеки та проводили для них цікаву вікторину на знання казкових героїв. Основам безпеки при поводженні з  незнайомими людьми  у формі гри вчили  малят представники служби у справах дітей райдержадміністрації. Дитячою комунальною школою мистецтв було організовано спільне малювання плакату «Світ очима дитини». Працівники поліції проводили гру-навчання «Що ти знаєш про закон». Районний центр зайнятості організував інформаційний куточок з питань працевлаштування та попиту на актуальні професії, та багато іншого.
   Одним з головних моментів заходів до Міжнародного дня захисту дітей також стало проведення фестивалю-конкурсу «Перший крок», у якому змагались діти різних вікових категорій від 6 до 16 років.
  До районних заходів з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей долучились  заступники голови райдержадміністрації Наталія Осадча і Оксана Степанова, голова районної ради Віталій Оноша, директор Комунального закладу «Валківський районний БДЮТ» Світлана Прищепа, які щиро вітали присутніх зі святом, бажали незабутніх змістовних літніх канікул з яскравими враженнями та новими друзями, а учасникам фестивалю – успішних виступів та перемоги.
   Перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча підвела підсумки фестивалю-конкурсу «Перший крок» та вручила  переможцям конкурсу грамоти і солодкі подарунки від райдержадміністрації. Солодощі також отримали усі юні артисти, які брали участь у районних заходах та подарували присутнім яскраві художні номери і святковий настрій.

Переможцями конкурсу стали:

I вікова категорія (вік від 6 до 9 років)
1 місце – Огли Анжеліка
2 місце – Сардарян Асія
3 місце – Онацька Маша

II вікова категорія (вік від 10 до 12 років)
1 місце – Чернуха Анастасія
2 місце – Штанько Владислав
3 місце – Заєць Аріна

III вікова категорія (вік від 13 до 16 )
1 місце – Малов Кирил
2 місце – Рисована Таісія
3 місце – Думчикова Анна

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 366 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024