Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
28.03.2024
13:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:27
Урочистості з нагоди Дня Державного Прапору та 28-ї річниці Незалежності України

      

     Урочиста хода до Дня Державного прапора України  та Дня Незалежності України пройшла сьогодні, 23 серпня у м. Валки. Колона із величезним синьо-жовтим прапором рушила від Валківської районної ради і пройшла містом аж до Центральної площі. Попереду колони урочисто майоріли прапори України, Харківської області та м. Валки, а в руках у кожного учасника ходи - маленькі жовто-блакитні прапорці.
     На чолі колони учасники антитерористичної операції з Почаївською іконою Божої Матері. В колоні – керівники району та міста, учасники АТО, учні Валківського ліцею, керівники та представники підприємств, установ, закладів, представники громадськості, депутати районної та міської рад.
     На площі урочисту колону святковим танцювальним флешмобом зустрічала творча валківська молодь.
     Розпочалося свято на площі урочистим підняттям Державного Прапору України та виконанням Державного Гімну України. Почесне право підняти прапор України надали кращим учням Валківського ліцею ім. О. Масельського, які  є представниками шкільного парламенту та учню Ков’язького НВК  Богдану Балабану.
    Продовжились урочистості на Центральній площі святковим флешмобом «З Україною в серці» у виконанні маленьких патріотів міста Валки.
    Зі сцени з святами валківчан вітали перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча, голова районної ради Віталій Оноша, Валківський міський голова Валерій Скрипніченко, настоятель Свято-Преображенського храму м. Валки отець Іоан, голова  Громадської  організації «Спілка ветеранів АТО Валківського району» Олександр Харченко.
    Керівники району з нагоди Дня  незалежності України нагородили Почесними  подяками районної ради та райдержадміністрації учасників АТО, волонтерів, працівників організацій та підприємств району.
    Також на площі була розгорнута святкова акція – фотосушка  «Валківщина крізь об’єктив». До участі у події долучились фотографи та аматори, які принесли власні фото. На завершення урочистих заходів найкращі мистецькі колективи району та окремі виконавці, подарували присутнім невеличкий святковий концерт.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 286 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024