Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
29.03.2024
12:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

13:16
Валківщина святкує День Перемоги

   Сьогодні 9 травня в Україні відзначається День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Сотні жителів Валківщини поклали квіти до Меморіалу Слави та Вічного вогню.
   Вірна своїм традиціям, завжди пам’ятаючи безсмертний подвиг героїв-визволителів, які захистили країну та світ від смертельної загрози нацизму, Валківщина вшановувала ветеранів, всіх, хто з мужністю та честю пережив найстрашніший час в історії країни, врятувавши Вітчизну та весь світ, хто відбудовував міста і села від розрухи у повоєнні роки та зберіг мир і спокій для всіх наступних поколінь…
   На Меморіальному комплексі Слави відбувся мітинг, на який за багаторічною традицією зібралася велика кількість людей, щоб віддати данину пам’яті полеглим і висловити шану й повагу живим героям Другої світової війни.
   Мітинг пройшов за участю керівників району, ветеранів війни, представників трудових колективів установ та організацій, громадських організацій, жителів міста.
   У заході взяли участь начальник відділу освіти Валківської районної державної адміністрації В.В. Новосел та працівники структурних підрозділів установи.
   Виступаючи на мітингу та вітаючи валківчан зі знаменною датою, голова районної державної адміністрації В.І. Войтенко подякував ветеранам за мужність, силу духу, самопожертву, яку вони виявили в боях за рідну землю та  побажав миру і злагоди.
  Вітальне слово також мали голова районної ради В.П. Оноша, міський голова В.В. Скрипніченко, голова районної організації ветеранів В.Я. Клочко та настоятель Свято-Преображенського храму м. Валки Іван Пилипів.
   Вклонімося сьогодні тим, хто ціною свого життя врятува нас від нацистської навали. Схилімо голови перед світлою пам’яттю тих, хто не прийшов з війни, хто не дожив до Дня Перемоги.
  Пам’ять загиблих у роки Другої світової війни учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання. До Вічного вогню поклали  живі квіти. 

   Після мітингу у цей день на Центарльній площі міста вихованці Валківського районного Будинку дитячої та юнацької творчості (директор Прищепа С.В.) підготували та провели дитяче свято.  Під час святкової програми діти показали цікаві вокальні номери та танцювальні композиції.
    Талановиті юні художники Валківщини представили свої малюнки на військову тематику, експозиція з яких була оформлена на стінах площі. Були й малюнки на асфальті у виконанні вихованців Дитячої школи мистецтв.

Категорія: Поточні події | Переглядів: 439 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024