Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
28.03.2024
14:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

11:10
Відзначення Дня захисту дітей

   Уже традиційно 1 червня на центральній площі міста щороку ми святкуємо Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Цьогоріч яскравими барвами дитячих малюнків та виробів мистецтва заграла площа, а різноголоссям дитячих пісень і вишуканих таночків задзвеніло місто.
   На початку урочистостей зі святом присутніх на площі привітали голова районної державної адміністрації В.І. Войтенко, заступник голови районної державної адміністрації Н.М. Осадча, голова районної ради В.П. Оноша, начальник відділу освіти В.В. Новосел, головний спеціаліст відділу освіти Н.І. Трусова та методисти районного методичного кабінету відділу освіти. Вони побажали дітям рости здоровими, добрими, талановитими і успішними, а їх батькам - міцного здоров’я, мудрості, впевненості в майбутньому, наполегливої і натхненної праці на благо наших дітей та України.
   Продовжились урочистості фіналом районного дитячого конкурсу виконавців естрадної пісні «Перший крок». Конкурс пройшов у трьох вікових категоріях: від 3 до 8 років, від 9 до 12 років, від 13 до 16 років. В кожній категорії визначили переможців, які отримали солодкі подарунки. А яскравий флешмоб у виконанні талановитих дітей не залишив байдужим нікого.
   В рамках дитячого конкурсу вихованці Валківського районного Будинку дитячої та юнацької творчості взяли участь у конкурсі декоративно - прикладного мистецтва "Дивокрай". В рамках дитячого конкурсу були представлені роботи: вироби з бісеру, вишиванки, сувеніри, народні іграшки, бісерні писанки, різьба по дереву, коренепластика. Дитяча творчість вражала своєю красою і вишуканістю, і кожна робота була найкращою
   Поряд з виставкою дитячих робіт освітні заклади району організували квест-гру під назвою «Подорож країнами ЄС». Кожна школа представляла окрему країну, що є членом Євросоюзу. Під час гри діти почули розповідь про кожну країну, її історію, побут, звички та особливості. А потім найкмітливіші відповідали на запитання про почуте та отримували призи за правильні відповіді.
  Всі маленькі учасники святкового дійства по закінченню заходу отримали морозиво від голови районної державної адміністрації.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 440 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024