Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
19.04.2024
09:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

16:28
Привітання зі Святом останнього дзвоника

Шановні освітяни, вчителі, школярі та випускники!

  Прийміть щирі вітання з нагоди закінчення навчального року, Свята  останнього дзвоника!
   Сьогодні перегортаємо ще одну сторінку освітянського літопису.
  Для кожної людини шкільні роки є періодом становлення характеру, розуміння основ поведінки в колективі і суспільстві. Саме у школі ми знаходимо перших і, можливо, найдорожчих друзів на все життя, у школі визначаємося зі своїми уподобаннями та пріоритетами. Немає такої дорослої людини, яка б із теплим сумом і щемом у душі не згадувала свої шкільні роки, бо це, дійсно, найкращий вік – дорослішання, вибір своєї майбутньої професії, спілкування із друзями, перші спроби пояснити і аргументувати свої думки.
   Дорогі вчителі! Дякуємо вам усім за терпіння, наполегливу працю, віру у реформи, які розпочато й обов’язково мають сприяти підвищенню якості нашої української освіти, підняттю її престижу у світі. Проте зрозуміло, що без енергії вчителя, його небайдужості до розвитку української освіти, без відданості улюбленій справі – всі ці починання не матимуть успіху. Готовність до змін в освіті та віра в якісний результат є запорукою успіху нашої спільної справи. Шановні вчителі! Віремо, що ваші професійні та людські якості, майстерність і творчий підхід, ініціатива й оптимізм стануть тим дієвим поштовхом, що сприятиме масштабному реформуванню освіти.

  Любі школярі! Скінчився марафон уроків, контрольних робіт, домашніх завдань. Попереду – канікули! Нехай чудовим буде відпочинок, сповнений нових вражень, знайомств, щасливих днів!
   Щирі побажання випускникам 2016 року. Сьогодні особливий день для вас. Для когось – це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось – початок трудового життя. Віремо, що ви виправдаєте сподівання своїх батьків і вчителів. Віремо, що ви станете творцями нової, величної доби нашої держави! Успішного вам старту в дорослому житті! Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаємо вам амбітних планів і величних звершень.
   Зичемо всім учням, педагогам, батькам здоров’я, здійснення мрій і сподівань, упевненості у прийдешньому дні, віри в українську освіту.
     Щастя всім, мирного неба, міцного здоров’я та успіхів!

Начальник                                                      Голова районної організації
відділу освіти                                                 профспілки працівників освіти
                                                                      і науки України
                      В.В. Новосел                                                   О.Д. Бабенко
     

  

Категорія: Поточні події | Переглядів: 529 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024